Forberedelserne til EUC19 begynder allerede nu

European Ultimate Championship i 2019 er næste slutrunde, hvor et herrelandshold skal stilles. Derfor afholdes der landsholdsintro d. 7. oktober 2017.

Ifølge teamet bag det kommende landshold tages der hul på forberedelserne allerede nu, fordi man lægger sig selen for at sammensætte et så kompetent hold som overhovedet muligt.

Det sker i håbet om, at man vil få et herrelandshold, der er mere sammenspillet og desuden give kommende landsholdspillere tiden til at arbejde målrettet og forhåbentligt nå deres fulde potentiale inden turneringens start.

Teamet bag landsholdsintroen d. 7. oktober og de første samlinger (næste samling efter denne intro er i foråret 2018) er ikke nødvendigvis landstrænere, når vi når EUC19. Men nogle vil – efter eget udsagn – bestemt ansøge om at blive dette.

Men hvad er meningen med selve introdagen, og hvordan skal det foregå, tænker du sikkert. Jo, nu skal du høre…

Dagen vil bestå af en række øvelser, test og kamp, som vil give mulighed for at se, hvad landsholdsforløbet vil byde på og samtidig give muligheden for at vise teamet og potentielt kommende medspillere, at man er villig til at kæmpe sig på holdet.

Men hvor, hvornår, og hvordan tilmelder man sig? Se bare her…

Dato: 7. oktober 2017

Tid: 10.00 – 17.00

Sted: Odense (nærmere adresse følger)

Tilmelding: Her

Medbring selv disc, en rød og en hvid spilletrøje, frokost og snack. Der vil være mulighed for omklædning.

Spørgsmål kan skrives sendes til a.eiskjaer@gmail.com

Slutteligt en kærlig hilsen fra landsholdsteamet til alle interesserede:

Vi ser kæmpemeget frem til at se alle potentielle landsholdsspillere, som allerede nu har muligheden for at være en del af det bedst forberedte landshold, DK har haft – både individuelt og som hold.

Landsholdsteamet

Benjamin Lazar, Jonas Skovgaard, Jørgen Alsted, Esben Høgh og Andreas Eiskjær