DFSU Awards 2017

Bestyrelsen slår dørene op til endnu en omgang DFSU Awards, der tæller 10 priser til prominente navne i dansk ultimate. Priserne bliver uddelt til festen ved indendørs DM-finalestævnet i marts 2018.

 

Allerede fra i dag kan der indstilles folk til nominering i de 10 kategorier, og det er muligt for alle frisbee sport udøvere i Danmark at være med i processen. Der lægges i år stor vægt på kvalitet og begrundelse for indstilling til nominering, hvorfor der opfordres til at have fokus på denne del. Bestyrelsen ser hellere at man bidrager med én god begrundet indstilling, frem for 4 svagt-begrundede.

 

De 10 kategorier:

Årets Damespiller

Årets Herrespiller

Årets Kvindelige Ungdomstalent

Årets Mandlige Ungdomstalent

Årets Kvindelige Spiritmester

Årets Mandlige Spiritmester

Årets Kvindelige Træner

Årets Mandlige Træner

Årets MVP (Mest Værdifulde Person)

DFSU’s Discpris

 

Der er mulighed for, at komme med sine anbefalinger indtil den 31. december, hvorefter de nominerede bliver valgt. Processen for udvælgelse af nominerede samt vindere varierer fra kategori til kategori, hvor nogle priser vil komme til afstemning i klubberne, mens andre vindere vælges af et udvalg bestående af anerkendte (ikke nominerede) personer.

 

Der kan læses meget mere om alle regler, fremgangsmåder og andet vedrørende hele forløbet HER.

 

Det anbefales at læse ovenstående regler, før du sender din indstilling til nominering HER.

Hvis der er spørgsmål eller kommentarer til DFSU Awards er du velkommen til at tage fat i Rasmus Fink (rasmus@dfsu.dk) eller Mette Godiksen (mette@dfsu.dk).