Bruttotruppen for masters damelandsholdet til EBUC 2019 udtaget

Der en nu udtaget en bruttotrup for det danske masters damelandshold der til næste forår skal til EM i beach ultimate i Portugal. Truppen består af de to spillende trænere, Louise og Camilla, 13 nettospillere og 6 bufferspillere, som på nuværende tidspunkt ikke kan melde sig 100% klar til landsholdet næste år.

Landstrænerne mener at der sendes et meget, meget stærkt masterhold afsted til EM, som bestemt har mulighederne for at skabe ravage i Portugal. Holdet vil fra januar mødes en gang om måneden, og i marts deltage i Crema Beach Challenge, for at sikre at holdet er sammenspillet og fuldstændig klar til de opgaver der venter dem til EM i maj.

Spillende trænere:
Louise Dyring Mbae (Spinners)
Camilla Hassing Dragsted (Spinners)

Nettotrup:
Anna Arendrup  (CPH Hucks/Spinners)  
Birgitte Haasner (VG/Odense Discflyers)
Camilla Sternberg (Aarhus Ultimate)
Elin Næs Beck (VG)
Helle Kjærsgaard (Spinners)
Ingrid Hell (Aarhus Ultimate)
Kate Sygrove (Spinners)
Kirsten Hell (Ultimate Dragons)
Lisbeth Møller (Odense Discflyers)
Mie Bjerring (CPH Hucks)
Rie Lund Linde (Spinners)
Tina-Thea Nielsen (Spinners)
Vinnie Kirt (Hucks/Spinners)
Bufferspillere:
Anne-Sofie Cruger Ahm
Franzi Sinner (Zurich/Spinners)
Inge-Marie Buch Greisen (Spinners)
Katherine Poneta (Spinners)
Lei Mangubat (Hucks)
Rikke Reckzeh (Spinners)
Bufferspillerne vil i løbet af vinteren og foråret vil træne med holdet, og måske i sidste ende repræsentere det danske masterhold ved EBUC. Landstrænerne forventer at have et hold på 16-20 spillere med til EM i maj.
Tillykke til de udtagne spillere, og held og lykke med forberedelser frem i mod EBUC.