Send dine nomineringer til DFSU Awards 2018 afsted nu

Bestyrelsen slår dørene op til endnu en omgang DFSU Awards, der tæller 10 priser til prominente navne i dansk ultimate. Priserne bliver uddelt til festen ved indendørs DM-finalestævnet i marts 2019.

Allerede fra i dag kan der indstilles folk til nominering i de 10 kategorier, og det er muligt for alle frisbee sport udøvere i Danmark at være med i processen. Der lægges i år stor vægt på kvalitet og begrundelse for indstilling til nominering, hvorfor der opfordres til at have fokus på denne del. Bestyrelsen ser hellere at man bidrager med én god begrundet indstilling, frem for 4 svagt-begrundede.

De 10 kategorier:
Årets Damespiller
Årets Herrespiller
Årets Kvindelige Ungdomstalent
Årets Mandlige Ungdomstalent
Årets Kvindelige Spiritmester
Årets Mandlige Spiritmester
Årets Kvindelige Træner
Årets Mandlige Træner
Årets MVP (Mest Værdifulde Person)
DFSU’s Discpris

Der er mulighed for, at komme med sine anbefalinger indtil den 31. december, hvorefter de nominerede bliver valgt. Processen for udvælgelse af nominerede samt vindere varierer fra kategori til kategori, hvor nogle priser vil komme til afstemning i klubberne, mens andre vindere vælges af et udvalg bestående af anerkendte (ikke nominerede) personer.

Der kan læses meget mere om alle regler, fremgangsmåder og andet vedrørende hele forløbet HER.

Det anbefales at læse ovenstående regler, før du sender din indstilling til nominering HER.

Hvis der er spørgsmål eller kommentarer til DFSU Awards er du velkommen til at tage fat i Astrid Alsted (astrid@dfsu.dk) eller Mette Godiksen (mette@dfsu.dk).