Vinderne af DFSU awards 2018

Ved finalestævnet i Herning tilbage i marts, blev DFSU awards 2018 uddelt og vinderne hyldet.

Hele 10 priser blev uddelt til vores uundværlige ildsjæle, ungetalenter samt etablerede trænere og spillere, som har udmærket sig særligt i løbet af året.

Vi takker for alle indstillingerne, og siger stort tillykke til alle de nominerede og prismodtagerne. 

DFSU’s Discpris 2018: Matthias Zaccarin – Aarhus Ultimate

DFSU discpris gik til Matthias Zaccarin for det enome arbejde han gennem de seneste år har lagt i DFSU’s bestyrelse, samt i både nationale som internationale samarbejder med DIF, WFDF og EUF. Vi takker Matthias for hans kæmpe arbejde og krydser fingre for at han fortsat involverer sig aktivt i vores ultimate fællesskab.


Årets MVP: Jimmy Gram – FUK

Jimmy modtager prisen som årets MVP, for at være ankeret i FUK. Hans enorme passion for sporten og det at lære fra sig, er ikke gået ubemærket hen. Jimmy lægger enorme mængder af arbejdstimer i FUK, men også i U20-landsholdet, hvilket blev belønnet med årets MVP pris.


Årets Damespiller:
Marlene Müller – KFK
Marie Staalsø – CPH Hucks & CPH Spinners
Astrid Alsted – Aarhus Ultimate & Ultimate Dragons
Maya Mileck – Iceni Ultimate & Eurostar (Vinder)

Vinder af året damespiller 2018 blev Maya Mileck, der i løbet af året har været vidt omkring på den internationale ultimatescene. Heriblandt som spiller på Eurostars turen og kåringen til “Defence Player of the Year – Europe”.


Årets Herrespiller:
Laurits Hjermitslev – KFK & CUSB Bologna (Vinder)

Andreas Eiskjær – Ragnarok
Kristjan Loorits – KFK & Ragnarok
Anders Thuesen – DTU Ultimate & Ragnarok

Laurits modtog prisen som årets herrespiller 2018, efter at have udemærket sig ved både WUCC og EUCF med CUSB Bologna.


Årets Kvindelige Ungdomstalent:
Selma Ørsted – KFK
Klara Karlson – CPH Hucks (Vinder)
Selma Reckzeh – KFK Rooters & CPH Spinners
Sara N. R. Roche – Odense Discflyers & Victory Girls

Vinderen af årets kvindelige ungdomstalent blev Klara Karlson, der har taget Danmark med storm, med et utal af layout blocks og scoringer, og med en stålfast vilje.


Årets Mandlige Ungdomstalent:
Tobias Gram – FUK & KFK (Vinder)
Bastian Gram – FUK
Frederik Uth – Aarhus Ultimate
Patrick Ryom – KFK

Tobias Gram har i løbet af året vist sig, at være en spiller som vi kan have store fremtidsforventninger til. Tobias har været en af de bærende kræfter på FUK, mens han også har prøvet kræfterne af internationalt, sammen med KFK.


Årets Kvindelige Spiritmester:
Freja Bak Pjetursson – CPH Hucks, U24 mix Landsholdet (Vinder)
Maria Marker – Ultimate Dragons
Marlene Müller – KFK
Maus Ottenheim – KFK

Freja modtog for andet år i træk, prisen som årets kvindelige spiritmester. Freja er en sand rollemodel for spillets ånd ”Sprit of the game” og har ydet en enorm indsats, både lokalt i klubben og i forbundets spiritudvalg.


Årets Mandlige Spiritmester: 
Mads Gotlieb – DTU Ultimate & Ragnarok
Rasmus Otkjær – KFK
Alexander R. Holm – Cph Hucks
Andreas Eiskjær – Ragnarok

Vinderen af årets mandelige spiritmester blev Mads Gotlieb. Mads er vellidt og vældig god til at håndtere yderst pressede situationer. Mads er et fantastisk forbillede for sin klub DTU og for hele Ultimate Danmark.


Årets Kvindelige Træner:
Line Hillerup – DTU Ultimate
Louise Dyring M Bae – Cph Spinners
Mette Godiksen – Ultimate Dragons
Julie Hansen – KFK Rooters (Vinder)

Det kæmpe arbejde som Julie og Asbjørn tilsammen har lagt i KFK Rooters, er virkelig til at tage hatten af for! De har på ganske kort tid fået etableret et juniorhold, hvor alle og enhver føler sig velkommen, og hvor interessen for ultimatesporten er støt stigende. Julie blev derfor belønnet med årets kvindelige træner 2018.


Årets Mandlige Træner
Asbjørn Fink – KFK Rooters
Andreas Eiskjær – Ragnarok (Vinder)
Jimmy Gram – FUK & U20 landsholdet
Philip Bendixen – DTU Ultimate

Efter Ragnarok gjorde rent bord ved Danmarksmesterskaberne i Open-rækken i år 2018, samt deltog ved WUCC, er det ganske enkelt fortjent, at deres træner Andreas Eiskjær modtog prisen som årets mandelige træner i år 2018. Andreas har lagt et gevaldigt arbejde i spillertruppen og formået at få holdet til at præstere op til flere gange i løbet af det forgangene år.

Å