Gymnasieelever trodser vind og vejr til DM

Mandag d. 30 september blev finalestævnet i gymnasiernes Danmarksmesterskab afholdt på Nordfyns Gymnasium.

De 16 gymnasiehold som kvalificerede sig til finalestævnet, blev inddelt i 4 grupper bestående af 4 hold i hver. Mandagen bød på kraftig blæst, hvilket gjorde spillet særligt udfordrende, heldigvis var vejrguderne med os den påfølgende dag, hvor vinden løjede af og bød på forrygende ultimatevejr. De indledende kampe blev afgjort indenfor en tidsramme på 20 minutter, mens finalen blev spillet uden tidsbegrænsning og derfor til 9 point. I finalen stod Odder 1 overfor Herlufsholm, kampen blev først afgjort efter eventyrlige 45 minutters kamp, med et slutresultat på 9-4 til Odder 1’s favør. Spiritprisen blev vundet af HC Ørsted Gymnasium og blev honoreret med en officiel Ultimate disc fra Dansk Frisbee Sport Union.

En stor tak skal lyde til alle deltagere, gymnasielærere, elever og øvrige frivillige som har deltagaet. Vi håber at se rigtig mange af jer ude i de lokale klubber.