Før VM: Det bliver hårdt, men det er derfor, vi gør det

iq Option Registrierung

iq option auto trader

“Kigger man på alle de deltagende hold i master-rækken, kommer vi fra den mindste ultimate-nation. Det bliver hårde kampe over hele linjen, men det er også det, vi tager af sted for,” siger hun.

 

boss capital binary options demo Homogenitet er nøglen

Dame masters-landsholdet skal op mod ultimate-stormagter som USA, Canada, Sverige, Australien, Filippinerne, Tyskland, Spanien, Storbritannien og Frankrig.

Som en David blandt en armé af Goliat’er er der specielt én ting, det danske landshold skal satse på i jagten på succes i Royans sandarenaer. I hvert fald hvis man spørger den spillende træner.

“Vi er et homogent hold med en rigtig god teamfølelse. Vi bakker hinanden op og har gensidig respekt. Vi er ikke afhængige af at få profiler skal bære holdet i mål og præstere til deres maksimale hver gang,” siger hun.

 

binary options academy Kun 24 timer i døgnet

Noget, man altid må tage med i overvejelserne, når man har med masters-landsholdsspillere, er tid og udefrakommende omstændigheder.

“Et af vores store mål var at få sammenstykket en sæson, hvor spillerne kunne få ønsket om at deltage i VM til at gå hånd i hånd med et hektisk arbejdsliv og for mange også et hektisk familieliv. Truppen på de 14 spillere har tilsammen 22 børn. Oveni det skal der være tid til træning, kast, sprints og styrke. Og selvom man er master spiller får man stadig kun tildelt 24 timer i døgnet,” siger Louise Dyring Mbae med henvisning til nogle af modstanderholdenes langt større bruttotrupper, hvor spillerne ikke nødvendigvis skal tænke i familiebaner.

Familieliv eller ej – DFSU ønsker dame masters-holdet al mulig held og lykke til VM!

 

De 14 dame masters-spillere, som udgør Danmarks landshold til VM i Royan: