Herre – ECBU19

Herrelandshold til ECBU19, Praia da Rocha i Portimão, Portugal.
Landstrænere: Frederik Schou og Asbjørn Fink

Der afholdes udtagelse til EM Beach Open holdet d. 29-30. September på Ishøj Strand. Det er med stor glæde at vi han præsenterer Asbjørn Fink og Frederik Schou, som landstrænerer. Begge har erfaring fra tidligere beach landshold og de føler os overbeviste om, at de kan skabe ambitiøse, læringsrige og motiverende rammer for holdet.
Til udtagelsen vil trænerne kigge efter spillernes spilforståelse, drive på banen og evne til at bidrage positivt til holdets dynamik. 

Det er aftalt med Laurits U24 landstræner, at hvis man også er tilmeldt U24 Open udtagelse samme weekend, tager man til U24 om lørdagen og beach om søndagen. Trods sammenfald mellem de to udtagelser, vil trænere løbende være kontakt og føler sig rustet til at udtage spillere på baggrund af deres præstationer hen over weekenden.

Da EM ligger tidligt på sæsonen, forventer vi en relativ kompakt men stadig ambitiøs forberedelse. Derfor håber vi på at spillere der både ønsker at spille U24 og EM på græs også vil udvise interesse for at komme på holdet. Programmet ser ud som følger (med forbehold for ændringer):
  • D. 29-30. September – udtagelse på Ishøj Strand
  • Træningssamling slutningen af marts 2019
  • Træningssamling i april, med kampe søndag mod klubhold og masters open holdet.
  • EM 6.- 11. Maj 2019 i Portugal

Vi koordinerer med de andre landstrænere, så ikke at træningssamlinger ligger oveni andre landsholds.

Interesserede spillere bedes udfylde følgende link:

Skulle der være spørgsmål kan man henvende sig til fredsc@hotmail.com og asbjorn-fink@hotmail.com.

Følg det danske openlandshold på Facebook her.