Herre – EUC19

Herrelandshold for EUC19 i Györ, Ungarn.
Landstrænere: Jonas Skovgaard og Andreas Eiskjær

Der er høje ambitioner for herrelandsholdet for den kommende sæson, det betyder også at udtagelsenprocessen vil være anderledes end tidligere. Udtagelsen findes sted d. 13.-14. oktober (Lokalitet TBD), men kræver invitation fra landstrænerne.

Jonas og Andreas har gennem de seneste uger været i dialog med landets klubber for at finde frem til spillere der har de påkrævede evner, talenter og den pågældende erfaring til at være i spil til herrelandsholdet 2019. I udgangen af august inviteres disse spillere til udtagelsen.

Føler man sig som spillere overset bedes man kontaktes Jonas og Andreas inden d. 15. september, hvorefter der vil blive taget stilling til eventuelle ansøgere inden udgangen af september.

Umiddelbart efter udtagelseswekkenden forventes der at have en nettotrup af 18-20 spillere, mens der før EM kan være op til 24 spillere, hvoraf op til 6 kan være buffer spillere. Flere detaljer om truppen og hele sæsonen vil blive fremlagt til udtagelseswekkenden.

Både DFSU og landstrænerne håber at alle inviterede vil deltage til udtagelsen og støtte op omkring hvad der skal blive et fælles projekt mod det Danske herrelandshold 2019.

 

Følg det danske openlandshold på Facebook her.