Dame – ECBU19

Damelandshold til ECBU19, Praia da Rocha i Portimão, Portugal.
Landstrænere: Camilla Trinderup og Maya Mileck

Efter stor succes ved WCBU17 er vi glade for endnu engang at kunne sende et damelandshold afsted til en slutrunde på sand. I 2017 blev det til en flot 5. plads til de danske dame, og med et næsten identisk trænerteam håber vi på at ECBU19 bliver lige så succesfuld.

Det bliver Camilla Trinderup og Maya Mileck der skal styre de danske damer mod succes, og det er bestem ikke erfaring de to damer mangler. Begge har gentagende gange vundet DM medaljer, deltaget ved utallige slutrunder både med det danske landshold og med deres klubhold. Derudover er Maya for andet år i træk en del af Eurostar’s holdet der turnerer i USA for at spille mod verdens absolutte tophold og promoverer dameultimate.

Udtagelsen vil foregå d. 23. september fra kl. 9-16. Der arbejdes stærkt på at finde ud af præcis, hvor udtagelsen skal foregå, men satser på at kunne melde noget ud senest i starten af september. Som trænere vil Camilla og Maya ligge vægt på den enkelte spillers drive på banen, spilforståelse og lyst til at spille indenfor de vide rammer, der vil være på landsholdet. Der vil blive udtaget 15-16 spillere. “Med det sagt håber vi dog virkeligt at se en hel masse, nye som gamle. Som trænere ser vi også dette som en mægtig mulighed for at samle alle de fantastiske damespillere, som er i Danmark, og det håber vi I vil støtte op om.”

Du tilmelder dig ved at at skrive dig på listen, som der er linket til herunder. Så vil al videre info også lande direkte i din mailbox. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så fang Maya (mayamileck@gmail.com) eller Camilla (c.trinderup@gmail.com) eller gerne os begge på mail.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qVi7kSyfHaoHWLEaC0DlQEl2DK7x8g3l1OTSGRCHIOI/edit#gid=0

Følg det danske damelandshold på Facebook her.