Masters Herre – EBUC19

Masters herrelandshold til EBUC19, Praia da Rocha i Portimão, Portugal.
Landstræner: Christian Mehlbye, med hjælp fra Kristian Reckzeh og Faissoil Dyring Mbae.

Motivationen fejler intet for landstræner Christian Mehlbye der har ambitioner om medalje til EBUC19. Samtidig vil han gerne udvikle denne del af Ultimate sporten, og Christian mener især den giver mening for Masters spillere, idet sandet er dejlig skånsomt for de gamle stive kroppe.

Modsat de andre landshold vil der på dette masters herrelandshold ikke være en decideret udtagelse, men en træningsdag der finder sted d. 23. september. Er der mere end 18-20 interesserede spillere, vil truppen udtages efter denne træningsdag.

Der vil være en fællestræning i efteråret, hvor der forventningsafstemmes og der gennemgåes setups. Over vinteren forventes det at man træner 3 gange om ugen, enten intervalløb, styrketræning eller ultimate på højt niveau i sin lokale klub. I marts/april afholdes yderligeres 2 træningssamlinger inden der spilles en forbedredelsesturnering i foråret.

Er man interesseret i at spille på masters beach landsholdet næste år skal man angive sin interesse i formularen herunder:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRJnV4fFijNMQs1qCjcGiOYv-6OCAz2fVMu5IjUfbr8CCo8Q/viewform?usp=sf_link

Det er muligt at spille i masters men’s divisionen hvis man er 33 år eller ældre i det indeværende turneringsår.

Følg det danske openmaster-landshold på Facebook her.