U24 – WU24 ’19

U24 Herrelandshold til WU24 i Heidelberg, Tyskland.
Landstræner: Laurits Hjermitslev, med hjælp fra Rasmus Fink

I 2019 sendes et U24 herrelandshold afsted til WU24 i Tyskland, vi er meget spændte på at se hvad fremtidens stjerner kan præsentere under denne slutrunde. Vi er glade for at kunne præsentere Laurits Hjermitslev som landstræner. Laurits er netop hjemvendt efter et udenlandsophold i Bologna (Italien), hvor han spillede på et af Europas absolutte tophold CUSB La Fotta. Vi ser frem til sæsonen og håber Laurits kan bidrage med en masse erfaring til det unge hold.

Der afholdes udtagelsesweekend til U24 herrelandsholdet i weekenden d. 29-30 september i Fælledparken, København. Der trænes fra 10-16 lørdag og fra 9-14.30 søndag. Herefter vil der blive udtaget cirka 10-11 offence spillere og 13-14 defence spillere, afhængigt af niveauet. Udtagelsen baseres på engagement, coachability og niveau. De udtagede spillere tildeles en specifik rolle, således at de ved, hvad de kan forvente af den kommende sæson (position, spilletid mm.)

I løbet af foråret vil der blive afholdt to træningssamlinger i København hvor det forventes at skulle spilles kampe mod københavnske pick-up hold og evt. andre landshold. Derudover vil der blive implementeret et løbe- og styrkeprogram, hvilket spillerne kan udføre til deres respektive klub-træninger.

De interesserede spillere bedes udfylde vedlagte excel ark, så vi kan få et overblik over antal deltager. Hvis man ikke prioriterer at møde op, skal du skrive dig i arket alligevel.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NqzOvU9LlY-0qlA3nNFCDsbXlrrHRW1SIXHWZ7jUmFs/edit?usp=sharing

Spillerne opfordres, i forbindelse med udtagelsen, til at snakke med de københavnske spiller angående overnatning. Transportudgifter bliver splittet ligeligt mellem de deltagende.

Det er aftalt med open beachlandstrænerne Asbjørn Fink og Frederik Schou at, er man interesseret i både at spille på U24 landsholdet samt open beachlandsholdet i 2019, bør man deltage i U24 udtagelsen om lørdagen og beach udtagelsen om søndagen. Trods sammenfald mellem de to udtagelser, vil trænere løbende være kontakt og føler sig rustet til at udtage spillere på baggrund af deres præstationer hen over weekenden.

Yderligere information til spillerne kommer i løbet af september.

Følg det danske ungdomslandshold på facebook her.