Primary links

Jobbank

 

Velkommen til DFSUs nye jobbank!

Ultimatesporten og forbundet kan ikke fungere uden frivillige kræfter, og vi har brug for din hjælp til at løse et par småopgaver i ny og næ. Det er bestyrelsen og sekretariatets overbevisning, at det bliver sjovere for alle og et bedre ultimatedanmark, hvis 500 mennesker løser 1 opgave hver, i stedet for 5 mennesker løser 100 opgaver. Vi inviterer dig til at blive én af de 500!

Her i jobbanken kan du altid se, hvad du kan hjælpe med, og hvad der forventes af dig. Slut med dårlig samvittighed, nu ved du præcist, hvad der ventes af dig, og hvornår du med ro i sindet kan sætte flueben og sige, at opgaven er veludført. I de flest tilfælde melder du dig kun til at løse opgaven én gang og har derudover ingen forpligtelser.

Opgaverne projektstyres i udgangspunktet af DFSUs sekretariat og bestyrelsen – vi glæder os til at samarbejde med dig!

Fra oktober 2013 opdateres løbende med navnene på de personer, der fortjener ros for deres hjælp - husk at sende dem et ekstra smil næste gang du ser dem. Løste opgaver slettes dog løbende for at gøre listen overskuelig. 

Vil du melde dig til en opgave eller har spørgsmål så skriv til sekretariatet [at] dfsu [dot] dk! 


Opdateret 8. december 2015


Frivilligkoordinator til Roskilde Festival (lønnet) Læs mere om opgaven her 
   
Regeludvalg Læs mere om opgaven her
   
   
   
   

Fotograf til DM

 
Opgaven Tage billeder til en DM-runde
Tidsforbrug 15 minutter på dagen + et par minutter foran computeren til at udvælge de bedste og maile til sekretariatet [at] dfsu [dot] dk. Du kan melde dig for én DM-runde ad gangen.
Succeskriterium At tage 5 eller flere billeder, der er gode nok til at komme på dfsu.dk/DFSUs facebook. Holdbilleder og stemningsbilleder er også helt okay. Billederne skal sendes til sekretariatet inden for tre dage efter runden for at sikre nyhedens interesse.
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven
Martin Frederiksen (Aarhus), Johan Ploug (KFK), Jimmy Escherich (Frederikssund), Søren Trangbæk (Aarhus - til gymDM), Katrine Mignon (KFK - til mixudtagelse), Lachlan Munro (KFK), Steffan Eyebye (Mojn)  
   
Filme video fra DM  
Opgaven Filme ultimate til en DM-runde
Tidsforbrug Op til dig. Du kan filme en hel kamp eller 5 minutter, det bestemmer du selv. Den største tidsrøver kan ofte være redigeringen.
Succeskriterium Video af en teknisk kvalitet, hvor man kan se, hvad der sker. Redigeres umiddelbart efter turneringen for at sikre nyhedens interesse. Skriv derefter til sekretariatet [at] dfsu [dot] dk for at få adgang til at oploade på DFSU YouTube-side
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven Niels Pagel (KFK)  
   
Ultimateinstruktør til polterabender  
Opgave
Ideudvikle et koncept for ultimate til polterabender og/eller være instruktør på konceptet til polterabender
Tidsforbrug Ukendt, afhænger af antallet af polterabender. Ca. 3 timer pr. polterabend inkl. forberedelse.
Løn Opgaven er lønnet pr. gennemført polterabend
Succeskriterium At flere får en sjov/festlig oplevelse med ultimate, som de har lyst til at fortælle andre om og gerne prøve igen. Hvis du vil hjælpe sekretariatet med at udvikle konceptet, så er det også en fordel, hvis du er hittepåsom eller har viden inden for events/salg.
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven Tommy Nielsen (Discflyers) 
   
Plakatophænger

 
Opgaven Hænge mindst 3 ultimateplakater op i din by på steder, du vælger, men som naturligvis er gode udstillingsvinduer for vores sport, og hvor du tror, at vores målgruppe kommer forbi.
Tidsforbrug 1-3 timer inkl. transport mellem ophængningsstederne
Succeskriterium At plakaterne bliver hængt op og set af unge mennesker, som forhåbentlig derigennem får lyst til at vide mere om ultimate og måske endda selv spille. I en kælder sort som kul gør plakaterne ingen gavn, de skal ud på gader og stræder og uddannelsessteder.
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven  
   
   
Webmaster til dfsu.dk (drupal)
 
Opgaven Bistå sekretariatet med teknisk viden, når teknikken driller mere, end hvad Jesper og Niels selv kan klare. Med mindre du selv ønsker det, så er din opgave ikke at stå for løbende opdateringer af dfsu.dk, det klarer sekretariatet selv, du skal blot være teknisk backup. Har du allerede ideer til (tekniske) forbedringer af hjemmesiden, så er de naturligvis velkomne.
Tidsforbrug ½ time om måneden
Succeskriterium Tilstrækkelig viden om drupal samt tid til inden for få dage at svare på mails fra sekretariatet og løse de småopgaver, der stilles. 
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven  
   
   
   
Grafiker
 
Opgave Diverse ad hoc-grafikopgaver, som bliver dig stillet af sekretariatet eller PR-udvalget.
Tidsforbrug Ukendt, måske 1 time om måneden.
Succeskriterium Godt samarbejde med sekretariat/PR-udvalg om levering af flot grafisk arbejde, der understøtter forbundets kommunikation. Dit arbejde vil blive set af ultimatedanmark mfl.
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven  
   
Hjælp til fonds- og legatansøgninger 
 
Opgave Hjælpe sekretariatet med at søge fonde og legater. Det vil være en stor fordel, hvis du i forvejen kender til fonds- og legatansøgninger, eller hvis du som minimum har mod på at sætte dig ind i det og i samarbejde med Jesper og Niels ansøge om støtte, der kan realisere sekretariatets/bestyrelsens/dine gode ideer til kommende ultimateprojekter.
Tidsforbrug Ukendt. Måske 5-10 timer pr. ansøgning. I første omgang forpligter du dig kun til at hjælpe med 1 ansøgning.
Succeskriterium At vi i fællesskab får udarbejdet en god ansøgning, der lever op til fondens kriterier, og som vi selv tror på har en chance for at blive tildelt støtte.
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven Matthias Zaccarin (Herning) og Rikke Fuglsang (Hucks) for hjælp til EU-ansøgning for EM. 
   
Turneringsreporter   
Opgave Give de danske ultimateentusiaster et overblik over weekendens begivenheder. Indholdet og formen bestemmes af reporteren selv og eneste krav er, at du brænder for ultimatesporten og har lyst til at dele din viden og observationer med andre.
Tidsforbrug 1-2 timer
Succeskriterium At du leverer et vedkommende produkt om turneringen. Du skal handle hurtigt og sende til administrator [at] dfsu [dot] dk så dit bidrag kan komme online, mens det har nyhedens interesse og dermed flest potentielle læsere.
Ros til personer, der allerede løser/har løst opgaven Nicolai Tarp (KFK) for dækning af Furious Five 2014. Niels Pagel (KFK) for dækning af talentturnering marts 2014, Frederik Schou (KFK) for dækning af VM for klubhold 2014