Primary links

Generelt om danmarksturneringen

Danmarksturneringen i ultimate spilles både udendørs (april - september) og indendørs (oktober - marts). Både udendørs og indendørs spilles i rækkerne open (herre) og dame. Udendørs afholdes desuden et mix DM, som er et endagsarrangement. I open- og damerækken spilles danmarksturneringen som et regionalt grundspil, et nationalt midtsæsonstævne samt et finalestævne ved sæsonafslutningen.

Tilmelding til DM sendes til dm [at] dfsu [dot] dk. Tilmeldingsfristen bliver for hver sæson skrevet ud i en email til alle danske hold under DFSU.

Hold tilmeldt DM er tilmeldt samtlige regionale runder, midtsæsonstævnet og finalestævnet. Prisen for deltagelse i udendørs og indendørs DM er 400 kr. pr. hold. Prisen for deltagelse i Mix DM er 200 kr. pr. hold.

Pengene indbetales på DFSU's konto ved opkrævning.

Undermenuerne i afsnittet om danmarksturneringen giver al den information de deltagende hold har brug for. I undermenuerne DM indeholder information om den igangværende turnering - næste spillerunde, datoer, adresser, hold etc.

Turneringsstruktur beskriver nøje, hvordan danmarksturneringen afvikles. I menuen Turneringsregler kan du finde de specielle regler der gælder for danmarksturneringen - både udendørs og indendørs. Turneringsregler indeholder informationer om spilleberettigelse, spilledragt, timecap, kampstart, puljespil og specielle regler for udendørs og indendørs. Det er vigtigt, at alle spillere på dit hold er bekendt med disse regler.

Retningslinier for arrangører fortæller dig alt hvad du skal vide om afholdelse af en regional runde, afholdelse af midtsæsonstævnet og afholdelse af finalestævnet. Følg vejledningen på denne side, når din klub skal afholde en DM-runde.

Under resultater finder du alle gamle resultater, lige fra første gang DM blev afholdt og frem til i dag.

Spirit of the game

Til Danmarksturneringen skal der efter hver kamp gives en spiritscore til modstanderholdet. Dette gøres elektronisk samtidig med at holdet indberetter scoren. Se "Indberet resultatet" i DM-fanen. Spiritkortet for, hvordan scoren skal gives.