Primary links

Udendørs MIX DM

Danmarksmesterskaberne i Mix ultimate spilles efter normale ultimate-regler. Eneste tilføjelse er følgende:

Inden hvert point påbegyndes vælger det angribende hold om pointet skal spilles med 3 mandlige og 4 kvindelige spillere eller 4 mandlige og 3 kvindelige spillere. Det forsvarende hold skal matche dette valg.

Mix DM arrangeres af en af landets klubber i samarbejde med DM udvalget. Har du et forslag til en mulig arrangør af Mix DM, så kontakt os i DM udvalget på dm [at] dfsu [dot] dk og dernæst finder vi i fællesskab en dato. Mix DM er et endagsarrangement og du kan finde mere omkring tidligere Mix DM arrangementer og vindere under punktet historik.

---

Lørdag d. 1. september blev der afholdt mixDM ved DTUs baner i København. Dagen bød på masser af god ultimate fra de otte deltagende hold, heriblandt AKKA som gæstehold fra Sverige. Finalen blev et dansk-svensk opgør mellem de to puljevindere Aarhus og AKKA. Her lykkedes det Aarhus at fortsætte sin stime af ubesejrede kampe og dermed på overbevisende måde sikre sig guldet for tredje år i træk. Stort tillykke til Aarhus. MixDM blev arrangeret af Spinners, som udover at være værter for stævnet plus efterfølgende spisning i indre København også løb med spiritprisen.

EKSKLUSIV UPDATE FRA DM-UDVALGET

Endelig stilling efter udendørs MixDM 2012

Kampresultater fra MixDM

Kampprogram MIX DM 01.09.2012

Invitation til MIX DM