Primary links

Gymnasie DM 2014

Tørring genvandt gymnasie-DM

Med en overbevisende 6-0 finalesejr slog favoritterne fra Tørring til igen og levnede ikke Esbjerg nogen chance for at bryde monopolet i dansk gymnasieultimate. 
 
 
 
Igen i år blev turneringen en succes med 47 tilmeldte hold og kvalifikationsrunder over hele landet som optakt til finalestævnet i Haderslev for de 16 bedste. 
 
 
I København blev igen i år afholdt B-række for Storkøbenhavn, hvor sejren for 2. år i træk gik til Tårnby Gymnasium fra Amager. 

Tillykke til vinderne. DFSU håber at se mange af deltagerne til træning rundt om i landets klubber. 

Desuden en stor og varm tak til vores samarbejdspartner Gymnasieskolernes Idrætslærerforening, der har gennemført turneringen samt til de DFSU-frivillige der har besøgt gymnasier i mange byer og undervist i ultimate. Vi hører meget gerne erfaringer fra instruktører, gymnasieelever og andre, der måtte have ideer til, hvordan vi i fremtiden kan gøre ultimate til en endnu bedre gymnasiesport. Skriv til administrator [at] dfsu [dot] dk  

----------- 

Invitation forud for turneringen:  

Årets gymnasie DM afholdes 29.-30. september 2014 på Haderslev Katedralskole

Læs reportage fra sidste år: Tørring vinder Gym-DM 2013

Gymnasieskolernes Idrætslærerforening afholder hvert år en landsdækkende turnering med regionale kvalifikationsstævner og et stort finalestævne. Så få sat et hold sammen af både piger og drenge og kom ind i kampen om at vinde den ultimative turnering i den ultimative sport.

Se GI's side for onlinetilmelding eller kontakt gym [at] dfsu [dot] dk og hør hvordan din idrætslærer kan tilmelder jer! Tilmeldingsfrist 1. september. Se også DFSUs invitation

Video, undervisningsmateriale og tips & tricks

Se finalen fra 2012 mellem Tørring og Aabenraa

DFSU har lavet dette kompendium med instruktion til kast og øvelser, der med fordel kan bruges i idrætstimerne. Se også denne side med videoer om kasteteknik eller kom til prøvetræning i din lokale klub. Læs mere om kurser for gymnasielærere her. Officielle frisbees kan købes med mængderabat i vores webshop.

Skriv til din lokale klub eller sekretariatet [at] dfsu [dot] dk for at få gratis besøg af en gæstetræner på dit gymnasium. 

Se billeder fra gym-DM i 2013 og 2012 på vores Facebook-side.

Spørg din idrætslærer om tilmelding og muligheder for at stille hold til årets Gymnasie-DM i Ultimate.

Sådan ser det ud, når verdens bedste ungdomsspillere er til VM