Primary links

Gymnasie DM 2015

[opdateret: 9-10-2015] 
Aabenraa vandt, læs mere her og se alle billederne
Kampprogram finalestævnet
Info om finalestævnet 

 

Den ultimate sport lander igen på dit gymnasium Gymnasieskolernes Idrætslærerforening afholder hvert år en landsdækkende turnering med regionale kvalifikationsstævner og et stort finalestævne. Så få sat et hold sammen af både piger og drenge og kom ind i kampen om at vinde den ultimative turnering i den ultimative sport.

Se GI's side for onlinetilmelding samt den officielle invitation eller kontakt gym [at] dfsu [dot] dk ved spørgsmål. Tilmeldingsfrist 1. september. 

Se de 60 tilmeldte hold.

I 2014 vandt Tørring overbevisende med en 6-0-sejr i finalen over Esbjerg. Hvem kan true favoritterne i år?
Turneringen handler også om at have det sjovt, prøve en ny sport og udvikle holdet gennem træning og turnering. Med regionale turneringer over hele landet er der god mulighed for at være med, selvom man ikke stiler efter sejren ved finalestævnet. 

Indledende stævner skal være afviklet 24. september og 29.-30. september spilles finalestævnet i Esbjerg. De 16 bedste fra de indledende runder kvalificerer sig til finalestævnet.

Ved finalestævnet gælder flg.: 6 mod 6, tre piger og tre drenge på banen, max 10 spillere pr hold, kampe til 9, timecap på 20 minutter. Banestørrelsen kan tilpasses efter forholdene, anbefalet: 30x70m, længden på infield mindst 45m, målzonen mindst 10m 

 

Tørring vandt i 2014

 

Video, undervisningsmateriale og tips & tricks

Se finalen fra 2012 mellem Tørring og Aabenraa

DFSU har lavet dette kompendium med instruktion til kast og øvelser, der med fordel kan bruges i idrætstimerne. Se også denne side med videoer om kasteteknik eller kom til prøvetræning i din lokale klub. Læs mere om kurser for gymnasielærere her. Officielle frisbees kan købes med mængderabat i vores webshop.

Skriv til din lokale klub eller bestyrelsen [at] dfsu [dot] dk for at få gratis besøg af en gæstetræner på dit gymnasium. 

Se billeder fra gym-DM i 20142013 og 2012 på vores Facebook-side.

Spørg din idrætslærer om tilmelding og muligheder for at stille hold til årets Gymnasie-DM i Ultimate.

Sådan ser det ud, når verdens bedste ungdomsspillere er til VM