Primary links

Aabenraa Ultimate Club

 

Formand: Casper Guldager

E-mail: auc [at] dfsu [dot] dk

Stiftet: 2008

Website: Facebook-side

Andet: Klubben er også kendt som Mojn

 Vi træner hver mandag og onsdag aften (For specifikt tidspunkt, kontakt os på Facebook).

Udendørs træning foregår bag ved Idrætshuset, og indendørs træning foregår i Idrætshuset. Adressen er Skolevænget 29

 

Klubbens historie: AUC Mojn er dannet i 2008 og har ind til videre haft sin base omkring Aabenraa Statsskole. Derfor har vores klub altid bestået primært af gymnasieelever, og i kraft af det har vi haft stor udskiftning af medlemmer. Efter en periode på et par år uden den største opbakning til ultimate, er klubben i dag tilbage på højeste mulige aktivitetsniveau.

 

Om klubben: I Aabenraa Ultimate Klub (også kaldet Mojn) er alle velkomne! Uanset om du aldrig har holdt en frisbee i hænderne, eller om du har mange års erfaring.

Vores daglig træning er baseret på, at alle kan være med. Vi fokuserer meget på, at du lærer hvordan man kaster de forskellige kast helt fra bunden, og at du lærer de forskellige teknikker samt taktikker grundigt.

En god del af vores klub består af damer - og i AUC Mojn elsker vi alle damer. Så hvis du er en dame, og du har lyst til at spille Ultimate, er AUC Mojn klubben for dig! Vi kan selvfølgelig også godt lide at vinde, men det vigtigste af alt er AUC Mojn’s fantastiske sammenhold. Vi nyder at spille Ultimate sammen, tage til stævner sammen og holde fester sammen.

Så hvis du har lyst til at være en del af et fantastisk sammenhold hver mandag og onsdag aften, så kontakt os på Facebook for nærmere træningstider, og tag dine inden/udendørssko i hånden og kom glad!

 

Præstationer: Klubbens største præstation i nyere tid var, da klubbens spillere blev gymnasiemestre i ultimate i efteråret 2015. Derudover havde vi en spiller med på U23 landsholdet til VM i London i sommeren ’15, og vi er repræsenteret med tre spillere på U20 landsholdet, der i sommeren 2016 skal til VM i Polen.