Primary links

Københavns Frisbee Klub

KFK Formand

Formand: Niels Pagel Jensen

E-mail: kfk [at] dfsu [dot] dk

Stiftet: 1983 som en sammenslutning af Club 222s Frisbee disc Team, Frisbeeklubben Foreløbig, Hele Armen Frisbee Klub og Plums International Frisbee disc Society Fliers

Website: www.kfknet.dk og Facebook-side

Fra år 2000 og til 2010
KFK har de sidste 10 år vundet 7 danske mesterskaber både indendørs og udendørs og fordelt på open-, dame- og mixrækkerne. Det gør KFK til Danmarks 3. mest vindende klub i perioden. Foruden førstepladserne har KFK været i finalen i mindst én af rækkerne hele årtusindets første årti med undtagelse af år 2000 og 2003, hvor det dog blev til en 3. plads for dameholdet. Dertil kommer et par sejre ved internationale turneringer. KFK er fast leverandør af spillere til landshold og kombinerede danske klubhold ved store internationale mesterskaber.

KFK er desuden medarrangør af Wonderful Copenhagen Ultimate (WCU), som er en af Europas mest prestigefyldte turneringer.

Kurser og undervisning

I KFK vil vi naturligvis gerne udbrede sporten og tilbyder derfor kurser og undervisning i ultimate, primært rettet mod gymnasieklasser fx som optakt til gymnasie-DM. Vi kan tilbyde specialiseret træning med spændende øvelser, der giver et indblik i sportens natur. Hvis du er interesseret eller vil vide mere så kontakt formanden på kfk [at] dfsu [dot] dk.

Den ultimative polterabend - spil ultimate frisbee til polterabend

Ultimate kan efter lidt instruktion spilles af alle. Det er en sjov og fair holdsport, der både knytter selskabet sammen og giver mulighed for konkurrence mellem 2 hold.

KFK er blandt landets mest vindende ultimateklubber, og vi vil gerne instruere dig og dine venner og veninder og sikre jer et par sjove timer med sved på panden. Vi medbringer discs, kegler, overtrækstrøjer, godt humør og alt hvad der er nødvendigt for at spille.

Kontakt formanden hvis I har brug for instruktion.

Facebook

Du kan naturligvis også finde KFK på Facebook, vi har en gruppe, KFK ultimate. Via denne gruppe oprettes events for træninger og turneringer. Husk at melde dig til, så træneren ved, hvor mange, der kommer.