Primary links

Københavns Frisbee Klub

 

Formand: Tuf Krenchel

E-mail: kfk [at] dfsu [dot] dk. Nye spillere kan skrive til maria_braskpedersen [at] hotmail [dot] com.

Stiftet: 1983 som en sammenslutning af Club 222s Frisbee disc Team, Frisbeeklubben Foreløbig, Hele Armen Frisbee Klub og Plums International Frisbee disc Society Fliers

Website: www.kfkultimate.dk og Facebook-side og Youtube

KFK er blandt de bedste ultimateklubber i Danmark og blev i 2015 danske mestre indendørs. Vi er leverandør til alle danske landshold og har mange gode spillere i klubben. Som landets andenstørste klub har vi også en spirende talentmasse og altid plads til flere nye spillere – hvad enten du er til hård herretræning, mix for drenge og piger, pigetræning, sociale arrangementer og selvfølgelig en masse gode og sjove træninger. 

Kurser og undervisning

I KFK vil vi naturligvis gerne udbrede sporten og tilbyder derfor kurser og undervisning i ultimate, primært rettet mod gymnasieklasser fx som optakt til gymnasie-DM. Vi kan tilbyde specialiseret træning med spændende øvelser, der giver et indblik i sportens natur. Hvis du er interesseret eller vil vide mere så kontakt formanden på kfk [at] dfsu [dot] dk.

Den ultimative polterabend - spil ultimate frisbee til polterabend

Ultimate kan efter lidt instruktion spilles af alle. Det er en sjov og fair holdsport, der både knytter selskabet sammen og giver mulighed for konkurrence mellem 2 hold.

KFK er blandt landets mest vindende ultimateklubber, og vi vil gerne instruere dig og dine venner og veninder og sikre jer et par sjove timer med sved på panden. Vi medbringer discs, kegler, overtrækstrøjer, godt humør og alt hvad der er nødvendigt for at spille.

Kontakt formanden hvis I har brug for instruktion.

Facebook

Du kan naturligvis også finde KFK på Facebook, vi har en gruppe, KFK ultimate. Via denne gruppe oprettes events for træninger og turneringer. Husk at melde dig til, så træneren ved, hvor mange, der kommer.