Primary links

Københavns Frisbee Klub

Københavns Frisbee Klub (KFK)

 

Formand: Tuf Krenchel

E-mail: formand [at] kfkultimate [dot] dk. Nye spillere kan skrive til nyspiller [at] kfkultimate [dot] dk

 

Københavns Frisbee Klub er en af landets største klubber og vi er altid interesserede i at blive større. Derfor har vi tilbud om træning for både herrer og damer, der har ambitioner om at blive danmarksmestre en dag, ligesom vi har træninger for helt nye spillere og juniorer. Vi er også en meget social klub, som ofte arrangerer events, hvor man har mulighed for at tage venner og familie med eller hvor man får mulighed for at møde spillere fra andre klubber.

 

Træningstilbud

Vi har træningstilbud til alle niveauer og du er velkommen til klikke ind på vores hjemmeside kfkultimate.dk og se præcist hvilket tilbud, der passer dig. Du er også velkommen til at sende os en mail på nyspiller [at] kfkultimate [dot] dk, hvis du har spørgsmål.

 

Kurser og undervisning

I KFK vil vi naturligvis gerne udbrede sporten og tilbyder derfor kurser og undervisning i ultimate, både rettet mod gymnasieklasser fx som optakt til gymnasie-DM og mod folkeskolen, hvis du som idrætslærer mangler lidt inspiration til undervisningen. Vi kan tilbyde specialiseret træning med spændende øvelser, der giver et indblik i sportens natur. Hvis du er interesseret eller vil vide mere så kontakt formanden på formand [at] kfkultimate [dot] dk

 

Facebook

Du kan naturligvis også finde KFK på Facebook, vi har en gruppe, KFK Ultimate. Via denne gruppe oprettes events for træninger og turneringer. Husk at melde dig til, så træneren ved, hvor mange, der kommer.