Primary links

Damelandsholdet til EM 2015 i København

 
Det danske damelandshold 2015
Astrid Alsted
Camilla Himmelstrup Trinderup
Camilla Sternberg
Ellen Jakobsen
Elisabeth Thordal
Freja Stogaard
Helle Kjærsgaard
Kate Sygrove
Kirsten Hell Knudsen
Lelde Elere
Louise Dyring Mbae
Marie Staalsø
Maya Mileck
Mette Godiksen
Rie Lund Linde
Rikke Reckzeh
Rikke Sternberg
Signe Bøgelund
Vinnie Kirt

Landsholdet ledes af trænerduoen Betina Højgaard og Tina-Thea Nielsen, som også stod i spidsen for landsholdet til EM i 2011 i Slovenien og ledte Danmark til en flot 5. plads.
Læs trænernes oplæg til forløbet frem mod EM 27. juli – 2. august 2015 i Valby Idrætspark.
Dameholdet 2015 efter træningssamling i marts i Tørring. 
Følg Danmarks Damelandshold i Ultimate Frisbee på Facebook for jævntligt nyt om holdets bedrifter. 
 

Program for sæsonen

Udtagelse afholdes 11.-12. oktober i Valby IdrætsparkLæs om udtagelsen her.
Om udtagelsen fortæller trænerne: Efter en weekend med sol, lidt vind og en masse god ultimate – niveauet af dansk dame ultimate har aldrig været så højt som det er pt. – blev der udtaget en bruttotrup på 23 spillere. Under udtagelsessamlingen blev spillerne introduceret til vigtigheden af fysisk træning ved dels på egen krop at prøve forskellige styrke- og balance øvelser, dels ved en mere teoretisk gennemgang. Spillerne har efterfølgende modtaget et oplæg til træningsprogram, som de skal følge hen over efteråret og vinteren. Formålet med den fysiske træning er dels skadesforebyggelse og dels at sikre at formen er god ved udendørs sæsonstart. Det er endvidere et klart mål for landsholdet, at vi skal være fysisk stærke.

28.-29. marts 2015: Træningssamling, Tørring.
Vi satser på, at det danske vintervejr viser sig fra den milde side, så vi kan få en træningssamling i skønt forårsvejr. Alle spillere vil blive testet fysisk til træningssamlingen. Herudover vil fokus være på, at spillerne skal få styr på holdets taktik, blive sammenspillet mm. Træningssamlingen afholdes på Tørring gymnasium. Alle spillere og trænere overnatter på gymnasiet, herved bliver der lørdag eftermiddag/aften mulighed for at få rystet holdet sammen. Efter træningssamlingen vil landholdet til Toms Tourney blive udtaget.

18. april 2015: Træningssamling, Odense
Fokus for denne træningsdag er at få styr på taktik frem mod Toms Tourney. Træningssamlingen holdes samme sted som Open og Herre Master landsholdet.

1.-3. maj 2015: Toms Tourney, Brugge, Belgien

30.-31. maj 2015: Træningssamling København
På baggrund af erfaringerne fra Toms Tourney vil der blive arbejdet videre med taktik mv. Vi satser på at kunne afvikle en træningskamp mod det svenske damelandshold i løbet af weekenden. Træningssamlingen vil blive afholdt samme sted som Open og Herre Master landsholdet.

12.-14. juni 2015: Windmill, Amsterdam, Holland

11.–12. juli 2015: Træningssamling, København

27. juli-2. august 2015: EM, København
 
På denne side følger mere information om det danske damelandshold. Siden er senest opdateret 28. april 2015