Primary links

Mixholdet

Mixlandsholdet 2015 til EM i København 
Opdateret 25-02-2016

  

Nyt fra trænerne den 24. februar 2016:

 

Kære mixspillere,

I mandags havde vi et møde med Scott, som er træner for dameholdet, med henblik på hvordan vi sammen kan koordinere udtagelserne af dame-og mixlandsholdene. Scott var, ligesom os, i Odense i weekenden for at få et overblik over hvilke damespillere, der er til rådighed for landsholdene.
Vi er ikke blevet færdige med den detaljerede planlægningen af weekenden, men vi overvejer forskellige modeller, der alle har til formål at sørge for, at alle de damespillere, der har niveauet til at spille enten for mix-eller damelandsholdet, får muligheden for at vise sig frem for begge landstrænerteams. Det er os alle tre magtpåliggende, at der ikke er nogen damespillere, der misser chancen for at spille WUGC, fordi de har valgt at gå til try-out på kun ét hold. Derfor er vores meddelelse til jer alle sammen også klar: Kom til Tørring den 12.-13. marts og vis os, at du kan spille frisbee!

HVIS du ikke har mulighed for at komme til Tørring, så kontakt os med henblik på at lave en aftale om, hvordan vi kan vurdere om du skal med. 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer og ser frem til en spændende landsholdssæson."

 

Husk at læse interviewet med landstrænerne, Sofie og Jeppe 

 

 

Nyt fra trænerne 9. januar 2016:

 

Hej potentielle mixspillere!

 

Så er der nyt om den kommende sæson for det danske mixlandshold.

Det er blevet aftalt med Scott Willis (træner for damelandsholdet) at dame- og mixlandsholdene afholder træningssamling sammen d. 12-13 marts i Tørring. Vi finder en praktisk løsning på, hvordan vi gør det senere. Vi har lovet hinanden et tæt samarbejde med udtagelserne af trupperne.

 

De øvrige træningssamlinger for mixlandsholdet kommer til at være følgende weekender:

· 12.-13. marts, Tørring Gymnasium.

· 23.-24. april, ?

· 21.-22. maj, ?

 

Hvis du har lyst til at afholde træningssamling i din by, er du hjertelig velkommen! Det bliver først til mølle. Vi kommer ikke til at arrangere andet end selve træningen til samlingerne, så vi forventer, at I tager initiativ til at klare alt det praktiske omkring samlingen.

 

Vi kommer til at spille følgende turneringer:

· G-Spot: 29. april-1. maj (Emil P)

· Windmill: 3. - 6. juni (Kasper M)

· VM: 20.-27. juni (Niels)

 

Selve udtagelsen:

· 15. marts: 30 spillere udtages til at spille G-Spot.

· 5. maj: Den endelige trup på 25-28 spillere udtages.

· Vi tilstræber at udnytte muligheden for at tage 28 spillere med til VM, da vi ved Windmill sidste så, hvordan en mindre trup var sårbar overfor skader. Til EUC var vi også mod slutningen af turnering nødsaget til at rokere i kæderne grundet mange skader på den defensive linje. Det er dog tvivlsomt, om skadessituationen ligefrem kostede placeringer.

· Udfordringen i forbindelse med den større trup er, at gøre klart for hver enkelt spiller, hvad der bliver vedkommendes rolle på holdet. Vi kommer IKKE til at tilstræbe en ligelig fordeling af spilletiden. Specielt de spillere der kommer til at spille mindst, skal have klar besked om, hvad deres rolle bliver.

 

 Forventninger til spillerne:

· Turneringer: Vi oplevede sidste år, at problemet med spillere, der var forhindret i at deltage i alle opvarmningsturneringer nærmest ikke var tilstedeværende. Derfor træffer vi i år samme beslutning om, at alle udtagne spillere skal deltage ved både G-Spot og Windmill. Hvis man er forhindret, skal vi informeres så tidligt som muligt. Denne gang tager vi en meget stor trup med til G-Spot, så det forringer selvsagt muligheden for at blive udtaget til den endelige trup, hvis man er forhindret i at deltage.

Træningssamlinger: Til træningssamlingerne vil der udelukkende være fokus på, hvordan vores taktiske oplæg for holdet skal være. Alt hvad der har med fysisk træning at gøre bliver holdt på et minimum til træningssamlingerne. Det forventes, at alle spillerne holder sig i form ved som minimum at deltage ved ugentlige træninger i deres klubber.

· At VM kommer til at lægge rigtig uheldig, i forhold til alle os der studerer, står ikke til at ændre. Det vi forventer af jer(os), der er i denne situation, er at I gør alt, hvad I kan for at komme til eksamen så tidligt som muligt i den uge, hvor VM afvikles. Derudover er kommunikation til os et nøglepunkt! Vi SKAL vide, så snart det kan lade sig gøre, i hvilket omfang I er forhindret i at deltage ved VM, så vi kan træffe beslutninger om udtagelser og rollefordeling på så oplyst et grundlag som muligt.

 

Tilmeld jer til træningssamlingen i dette spreadsheet: https://goo.gl/DJ6lVJ


Vi glæder os til marts!

Med venlig hilsen Sofie og Jeppe.

 

 

--

-- 

 

Første tryout invitation (31/10 - 1/11 2015):

 

”Vi er glade for, at vi igen har fået chancen for at stå i spidsen for Danmarks mixlandshold. Denne gang er det med henblik på at spille VM den 18-25. juni 2016 i London. 

 

Vi vil gerne invitere alle, der har mod på at spille med på mixlandsholdet, til at komme til tryouts i Fælledparken i København den 31. oktober - 1. november. Læs hele invitationen her. Foruden denne samling afholder vi endnu en åben træningssamling i det tidlige forår (datoen fastlægges senere), inden vi sætter navne på bruttotruppen. For at have en chance for at komme med i denne trup, skal du have deltaget ved mindst én af de to åbne træninger, naturligvis gerne dem begge to.

 

Hvis du udtages, forventes du at kunne afsætte tid og penge af til yderligere to træningssamlinger og to internationale opvarmningsturneringer.

 

Du må meget gerne skrive dig ind i dette spreadsheet og tilmelde dig denne Facebook-gruppe, så vi kan forberede os på, hvor mange der kommer.

 

Her kan du se en masse billeder fra tryouten. 

 

 

Program for udtagelsesweekenden

Lørdag:10.00: Ankomst og velkomst


10.30: Opvarmning v. Niels

11.00: Diverse kaste- og cutøvelser

13.00: Frokost

13.45: Opvarmning

14.15: Endzone

15.30: Scrimmage

17.00: Tak for i dag.

 

Søndag:

10.00: Opvarmning

10.30: Kasteøvelser

11.30: Dishy-øvelse

12.30: Frokost

13.15: mand-mand-øvelser

14.30: Kamp

 

Læs hele invitationen her.