Primary links

Openholdet


Det danske openlandshold til åbningskampen af EM 2015 i København
 
Siden er sidst opdateret d. 25/2 2016
 
 
Som trænere i forbindelse med EM 2015 føler Jørgen og jeg, at det er naturligt, at vi fortsætter det arbejde, vi har lagt i det danske landshold indtil videre, og fortsætter projektet med at udvikle den danske eliteultimatescene i 2016. Det er vores egen oplevelse, og også vores indtryk baseret på det feedback vi har fået fra spillerne, at den landstrænerkonstellation er det bedste alternativ vi har i Danmark i øjeblikket. 

Vi tænker at køre konstellationen på samme måde som sidste år med Esben ansvarlig for offencekæden og Jørgen ansvarlig for defencekæden. Der er dog en stor ændring i forhold til sidste år, da vi bringer Benjamin Lazar, træner for Dragons, med som assisterende træner. Benjamin er relativt ny til sporten, men har opsuget meget viden om sporten allerede og har trænererfaring fra tidligere i forbindelse med badminton og som træner i Dragons. Benjamins rolle vil være mere tilbagetrukket end Jørgens og Esbens, men han vil bidrage hvor han kan, både trænermæssigt og praktisk. Derudover er inddragelsen af Benjamin en glimrende måde at sikre at der i fremtiden vil være dygtige trænere i sporten - noget der efter vores mening må være et naturligt skridt for at nå det næste niveau i dansk ultimate.

Udtagelsessamlingen kommer til at ligge lørdag den 24. oktober i Odense (Højbyhallen, Nørrelunden 20) kl. 10-17, og vi vil bede folk tilmelde sig i dette spreadsheet.
Vi vil gerne opfordre alle med interesse for at spille landsholdsfrisbee i at tilmelde sig. Der er en værdi i at folk prøver, uanset om de kommer på eller ej.


Esben Høgh
--
Bruttotrup 
Anders Børsen
Anders Ruge
Andreas Eiskjær
Asbjørn Fink
Benjamin Lazar (ikke-spillende assisterende træner)
Bjarne Laursen
Casper Børre
Christopher Ørskov Sværke
Daniel Monrad Rowbotham
Emil Poulsen
Esben (spillende træner)
Frederik Schou
Frelle
Joachim Brink Harck
Jonas Skovgaard
Joseph Ricci
Jørgen (spillende træner) 
Kasper Mortensen
Kristjan Loorits
Kristoffer Buus
Lasse Ravn
Lasse V. Andersen
Laurits Hjermitslev
Mads Gotlieb
Mads Lindskrog
Magnus Magnussen
Matthias Bohn
Nicolai Traasdahl Tarp
Niklas Comins
Peter Faudel
Peter Gonge
Peter Haahr
Puck
Rasmus Dueholm
Sebastian Andersen
Sverre
Ålen
Om det videre arbejde med at udtage landsholdet fortæller landstræner Jørgen Alsted: 
- Udtagelsen var en stor succes, med mange unge og nye spillere der alle viste mange gode aspekter og færdigheder. Truppen vil i starten af foråret 2016, blive skåret ned til et sted mellem 23-26 spillere. Spillerne er nu igang med vintertræningen med individuelle fokuspunkter for at forbedre deres egen færdigheder og dermed sikre det bedst mulige grundlag for VM sæsonen.