Primary links

U20-holdet

 

Kære alle danske Ultimate-klubber.


Mange af de ”gamle” spillere er jo begyndt, at varme op til VM i London 2016 med diverse landsholdssamlinger. Men der er ikke kun muligheder for de ”gamle” til næste år, da der nu kommer en mulighed for alle de unge talenter, der er ambitiøse ultimate spillere. U20-landsholdet er for spillere født i 1997 eller senere.


Til sommer bliver der afholdt U20 VM i Polen. Det foregår den. 31. juli - 6. August (WFDF 2016 World Junior Ultimate Championship i Wroclaw). Hvad betyder dette så for de danske juniorspillere? Det betyder vi har fået anerkendelse af DFSU-bestyrelsen til at prøve, at samle et dansk U20-landshold til dette verdensmesterskab.


Derfor er vi meget interesserede i at undersøge hvor mange spillere, der kunne være interesserede i at deltage på dette landshold, så vi kan se om der er nok til et hold. Det kræver dog at man er villig til at afsætte tid til træningssamlinger og penge til deltagelse

Vis din interesse på dette link.


Interesseret i at blive træner? Se træneropslag her. 

 

På vegne af DFSU-Bestyrelsen


Med flyvende plastik-hilsner


Rasmus og Thomas.

 

Øverst ses sølv- og guldvindere fra dette års gymnasieDM. Mon vi ser nogle af de samme personer på næste års U20-landshold?