Primary links

Landsholdsaktiviteter 2011

I sommeren 2011 er det målet, at vi får sendt et Dame og et Åben-hold til EM på græs. Landstrænerne vil i samarbejde med DFSU's eliteudvalg koordinere forløbet frem imod slutrunden, der vil blive afholdt ultimo juli - primo august. For mere info se  http://www.euc2011.com/.

Frem imod EM ser programmet således ud for græsholdene:

Samling 2.-3. april i Tørring

Samling 30.april-1.maj

WCU 20.-22. maj i København

Windmill 17.-19. april i Amsterdam (Der arbejdes pt. på at få Midtsæson skubbet)

Samling 2.-3. juli i Odense

Samling 23.-24. juli ?

Senere i august 2011 afholdes der også VM i Beach Ultimate i Italien. Her er det målet, at vi kan sende et Åben, et Dame, et Mix og et Master-hold af sted. Se mere på http://www.wcbu2011.com/.

Spilleberettigede er alle spillere, der har boet minimum de sidste 20 måneder permanent i Danmark og opholdt sig i landet minimum 75% af tiden. Desuden kan der til hver trup udtages er såkaldt "Community member", der har en vis tilknytning til den danske ultimateverden. Se mere om regler her.

Alle der ønsker at deltage i ovennævnte begivenheder skal sende en mail til administrator [at] dfsu [dot] dk med navn, fødselsdato og klub og så møde op til udtagelsesstævne 2.-3. april i Odense for græs. Invitationen til dette arrangement kan ses her. For strandhold følger der mere information snarligt.

Sidst men ikke mindst vil vi tilsigte at få samlet en ung U/23-trup med henblik på træne frem imod U/23 VM 2012 og for at give nogle unge spillere muligheden for at spille på et højere niveau end ellers. Spillere, der ønsker at deltage i dette, bedes ligeledes sende en mail til administrator [at] dfsu [dot] dk, så vi kan få et overblik over, hvor stor opbakningen vil være til dette.

 

Gbase® er officiel sponsor for DFSUs landshold i 2011. Læs pressemeddelelse her.