Primary links

Hvordan fastholder klubben medlemmerne?

På trods af at ultimate frisbee er en fantastisk sport, så kræver det en indsats at fastholde medlemmerne i klubben. Det er vigtigt, at man forsøger at skabe succesoplevelser for holdet og den enkelte spiller. Man kan med fordel tænke i, hvordan man skaber progression for klubben. Med andre ord, hvordan man som træner skaber mål, som de enkelte spillere og holdet som helhed kan arbejde henimod.

En oplagt mulighed er at tage til en turnering gerne uden for Danmark. Det er som ofte en stor oplevelse at rejse ud sammen, spille mod udenlandske hold og prøve noget helt nyt. Der findes mange forskellige turneringer både for nye og mere rutinerede hold. At spille en turnering sammen kan skabe sammenhold og samtidig motivere spillerne til at komme fast til træning.

Klik her og se en oversigt overudenlandske turneringer (www.ffindr.com)

En anden vigtig ting er, at medlemmer, der kender hinanden godt, generelt er mindre tilbøjelige til at forlade klubben. Derfor kan det være en god ide, at man holder sociale arrangementer i klubben, så medlemmerne også lærer hinanden at kende uden for banen. Det kan bl.a. være en tur til stranden, friluftstur, biograftur, bowlingaften, sommerfest eller julefrokost.