Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Nyhedsbrev for april

Læs med i dette nyhedsbrev, der samler op på og afslutter indesæsonen med DM og repræsentantskabsmøde og kigger frem mod udesæsonen og de mange DFSU-aktiviteter, der allerede er på tegnebrættet for 2014. Læs det hele her

Repræsentantsmøde 2014 - Kort resume

 
Fredag før inde-DM blev der afholdt repræsentantskabsmøde. Cirka 30 personer mødte op og repræsenterede deres klubber. Ragnarok og Kolding gjorde sig bemærket ved at deltage i mødet, selvom de ikke stillede hold til finalestævnet. Læs hovedpunkterne fra mødet herunder samt hele referatet samt State of the Unionen rapporten om DFSUs tilstand.

How to play elite ultimate

 
Hvad sker der, hvis Revolver stiller op i Talentrækken? Hvordan adskiller eliteultimate sig fra almindelig ultimate? Noter fra oplægget med Drew til DM-finalestævnet.  

Viking Camp med Boston Ironside

Vil du trænes af nogle af verdens bedste spillere? Sæt kryds i kalenderen den 14. - 17. august og kom til Viking Camp – træningslejr med et amerikansk trænerteam lige her i DK. Dette er en unik mulighed for dig til at lære fra de allerbedste!

AUDL week 1: The great Dane

To danskere spiller med i den semiprofessionelle, nordamerikanske liga American Ultimate Disc League, AUDL. Læs her hvordan det gik i første spillerunde.

EM-nyt: Hver 4. vil på landsholdet

 
Mere end 110 spillere har forhåndstilmeldt sig landsholdene 2015!! Det er ca 1/4 af DFSUs medlemmer. Du kan stadig nå at være med via denne side. Så stor procentvis interesse er der nok ikke mange af de andre europæiske lande, der kan leve op til.

U23: Invitation til årets ungdomsprogram

 
Tilmeldingen er åben til årets U23-program. Læs meget mere her. Er du født i 1991 eller senere, er dette en enestående chance for at booste dit spil, lære nyt af andre end din sædvanlige klubtræner samt få en snak med de unge spillere, du kun plejer at spille imod. 
 

U23-programmet 2014 tager form

Årets ungdomsprogram er i støbeskeen. Et yderst kompetent U23-udvalg har holdt møde og håber snart at have mere information klar om årets aktiviteter. Første træningssamling forventes at blive lørdag den 24. maj i Odense – og det bliver fedt!

To danskere bliver semiprofessionelle i USA

Big news from the US of A: Hele to danskere bliver betalte ultimatespillere, når AUDL begynder i weekenden.

Tilmelding til ude-DM 2014

 
Udesæsonen er ved at begynde, og alle klubber, der ønsker at spille DM skal derfor tilmelde sig turneringen. Læs mere i denne skrivelse fra DM-udvalget til alle klubber.