Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Landshold 2016

 
af Matthias Zaccarin
 
Danmark deltager ved verdensmesterskaberne i ultimate, World Ultimate and Guts Championships, som afholdes i London 18-25. juni 2016.

TAK til Katrine, Søren og DGI

 
Tak. Et kort ord på kun tre bogstaver, men alligevel så svært at få sagt. I en foreningsverden fuld af ildsjæle og enkeltpersoner, der yder en særlig indsats, må vi aldrig glemme at sige tak og motivere hinanden til at fortsætte det gode arbejde. Derfor bringes her en tak og en anbefaling. 

Ultimate på finansloven

Ultimate (næsten) på finansloven! Vi har fået brev fra Kulturstyrelsen, der godkender vores ansøgning og skriver ”Finansloven for 2015 er vedtaget. I modtager derfor et driftstilskud..” Tak for støtten til udviklingsarbejde baseret på folkeoplysningsloven. DFSU modtager støtte på omtrent 70 timers sekretariatsløn, der skal bruges til den fortsatte udvikling af sporten og unionen.

Forslag til puljer, fonde og legater, der kan søges for at skabe yderligere midler til DFSUs drift og udvikling modtages meget gerne via bestyrelsen [at] dfsu [dot] dk 

DM: Guld til Ragnarok og Hucks

 

Tillykke til Ragnarok og Hucks, der vandt DM-guld i henholdsvis herre- og damerækken. Spirit gik til Hucks i begge divisioner, flot! Herrefinalen sluttede historisk tæt med sejr til de forsvarende mestre i universe point (afgørende point, red.), 11-10. Damefinalen vandt københavnerne 12-9 over aarhusianerne. 

Stor tak til Frederikssund for at afholde weekenden. 

Slutstillingerne i begge divisioner ses herunder.  

DM i Frederikssund

 

Højdepunktet i Danmarksturneringen, kampen om DM-guldet, spilles denne weekend i Frederikssund med garanti for masser af action. Kan Aarhus genvinde dameguldet foran Hucks? Bliver det igen en ren københavnsk openfinale mellem favoritterne Ragnarok og førsteudfordreren de seneste år, KFK? Se hele kampprogrammet, spiritstilling hidtil i sæsonen, WFDF-guide til at give spirit, praktisk information til spillere og tilskuere og meget mere på DM-siden. God DM-weekend! 

Bagsiden af medaljen

 
af Matthias Zaccarin

Nyt fra bestyrelsen

Fredag aften holdes endnu et bestyrelsesmøde, og på dagsorden er bl.a. ansættelsesprocessen for den nye sekretariatsmedarbejder, adskillige spændende ansøgninger er modtaget. Landshold er også et vigtigt og varmt emne, både evaluering af årets bedrifter samt planlægning af næste års deltagelse i VM. 126 spillere har vist deres forhåndsinteresse via denne nyhed, og ansøgninger er modtaget til trænerposten på alle landshold undtagen dame master.

Ultimate til Danmarks største fredagsbar

 
af Mette Godiksen, Aarhus Universitets Ultimate
 
Aarhus Universitets Ultimate gjorde sig fredag bemærket i forbindelse med Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag som blev afholdt i Universitetsparken i Aarhus. Eventet var, som altid, en festdag med idræt i højsædet hvor tusindvis af studerende hygger sig, mens de deltager i forskellige sportsturneringer eller hepper på deres medstuderende. 

60 hold til gymnasie-DM

Endnu et dansk topresultat i Freestyle Frisbee

af Morten Hansted
 
Sammen med Pablo Azul vandt Jan Møller Sørensen i forrige weekend strandturneringen Sandslash i Debki, Polen.  Der var mange topspillere - heriblandt den nykårede verdensmester, Mehrdad Hosseinian og europamester Freddy Finner som havde teamet op; disse blev henvist til andenpladsen. Det skal dog tilføjes at turneringens hovedfokus var "Good times".