Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Europamesterskaber i Danmark til UG med kryds og slange

 
 
Af Mattias Zaccarin, fmd. DFSU og turneringsdirektør EUC

Gymnasie-DM 2015

 

Læs mere om årets turnering her

Landshold 2016 - har du, hvad der skal til?

 

VM spilles i London 18.-26. juni 2016, og arbejdet med at finde spillere og trænere er allerede i gang. Spillere kan læse mere og angive forhåndsinteresse herFrist 4/9. Se de forhåndsinteresserede spillere her. DFSU søger landstrænere, se jobopslaget her. Frist 11/9. 

Job: Udvikling af dansk ultimate

 
Dansk Frisbee Sport Union (DFSU) søger deltidsansat sekretariatsmedarbejder til administration og udvikling af forbundet og dansk ultimate.
 
 

DM i Frederikssund

 

Kan Ragnarok fortsætte dominansen og vinde guld for 12 år i træk? Damerækken ligner endnu et opgør mellem landets førende klubber Hucks og de forsvarende mestre Aarhus. Læs mere om turneringsweekenden på Frederikssunds DM-hjemmeside her samt på DFSUs DM-side hvor invitationen også findes og på Frederikssunds officielle Facebook-event. DM spilles 19.-20. september.

Dansk sølv ved VM i freestyle

 
 

DFSU har fået nyt logo

I anledningen af EMs succes har DFSU besluttet at lave nyt logo ud fra EM logoet. Logoet er første skridt på vejen mod et forhåbentligt mere moderne look, som kan være med til at give DFSU og frisbee sport i Danmark et proffessionelt indtryk både internt og eksternt. 
Logoet findes i to udgaver; et primært og et sekundært. Logoet som det ses på facebook er det sekundære, som bruges til favicons, medaljer, kilstermærker og andet som enten er rundt eller kvadratisk. I andre sammenhænge vil det primære logo blive brugt.

GULD til Danmark

Det danske open master landshold har netop vundet EM-guld på hjemmebane med sejr på 11-10 over Schweiz. Tillykke til drengene under ledelse af træner Henrik Thomesen! 

Se alle holdets resultater her

EM i medierne

 

Ultimate var i medierne i EM-ugen som aldrig før. Her er en oversigt over de fundne medieklip. Mangler der historier eller links på listen så skriv venligst til administrator [at] dfsu [dot] dk

Alt om EM i ultimate i København 27. juli - 2. aug

EM er spillet. 1900 spillere, trænere, gæster og frivillige fra hele det europæiske kontinent var samlet for at hylde sporten. Og det skete i København. Tak til alle deltagere.