Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Referat af ideworkshop om EM

Pænt fremmøde, gode ideer og en håndfuld nye udvalg blev resultatet af ideworkshoppen i København. Men EM-planlægningen er langt fra i mål, og der er stadig brug for flere frivillige i udvalgene og naturligvis brug for meget praktisk hjælp under EM, 27. juli til 2. august i København. Læs her hvordan et vigtigt skridt fremad blev taget torsdag den 20. november. 
 

U23-landshold til VM

  
Danmark til VM! Bestyrelsen besluttede i aftes at støtte dansk deltagelse ved U23 VM i London til sommer. Bestyrelsen vurderer, at U23-trænergruppen har lagt et seriøst program for forløbet op til slutrunden, og ca. 20 spillere født i 1992 eller senere har allerede forhåndstilmeldt sig det danske hold til mesterskabet i den engelske hovedstad 12.-18. juli, og tilmeldingen er stadig åben. Det er nu trænernes opgave at fortsætte arbejdet med holdet og på baggrund af spillerinteresse og –niveau at sammensætte et landshold.

Nyt fra DFSU's trænerkursus

Så er instruktøren endelig på plads og vi er i DFSU meget glade for at kunne fortælle at det er Henrik Thomesen som har sagt ja til at være instruktør! Der er ingen tvivl om at deltagerne på kurset kommer til at være i gode hænder.

Kong Volmer spilles i weekenden

Landets største indendørs ultimateturnering afholdes i weekenden af Ragnarok Ultimate. 31 hold deltager fra Tyskland, Sverige, Estland og Danmark. Er du ikke så heldig at skulle spille, så kig forbi i de gode faciliteter i Farum Arena og se ultimate af høj klasse, der er gratis entre. Se også dette Facebook-event samt kampprogrammet

Nye discs

 

Så er den her! Den officielle DFSU 2015 disc. Køb den før din holdkammerat i vores discshop

Billeder fra 1. DM-runde

 

AUC Mojn: Forandring fryder

En klub der næsten drejede nøglen om.
 
Skrevet af Steffan Eybye Christensen og Rasmus Fink, der begge spiller i Mojn og også begge er nye medlemmer af DFSUs PR-udvalg. Har du lyst til at dele ord, billeder eller video om livet i din klub og i ultimatedanmark, så skriv til pr [at] dfsu [dot] dk.    

Nyhedsbrev for november

Læs nyhedsbrevet her.

Ny klub: Velkommen til Skovklosteret

 
 
Skrevet af Skovklosterets egen Nicolas Rehné Cortes på vegne af resten af klubben. Har du lyst til at dele ord, billeder eller video om livet i din klub og i ultimatedanmark, så skriv til pr [at] dfsu [dot] dk 
 

Nyt kampprogram i øst

NYT kampprogram i øst til DM-runden på søndag: http://dfsu.dk/files/public/1runde_inde_2015___st_version_2.pdf Et antal kampe mellem hold i open 1-rækken er fjernet og afvikles andetsteds, hvilket bla har givet mulighed for at s...amle kampene på søndag med kortere ventetid til følge.