Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Indbydelse til finalestævnet

Så er invitationen klar fra værterne Tørring, der samtidigt fejrer klubbens 10 års jubilæum. Se den her.

Ny klub på vej i Vejle

 

Mads fra Vejle har skrevet til os. Han vil gerne spille ultimate, men er så uheldig at bo i en by uden en klub. Så vi svarer ham: Så starter vi da bare en klub! Kender du nogen i byen så inviter dem til dette Facebook-event. Hvis vi ikke gør et forsøg, så kommer Mads og alle de andre i Vejle ikke i gang. 

Talentrækken til finalestævnet udendørs

Weekenden d. 27.-28. september afholdes der finalestævne i Tørring, og der skal selvfølgelig også afholdes turnering for talentrækken!

Tilmelding til indesæsonen

Hej klubber!

Grundet muligheden for mange hold og planlægning af struktur er vi nødsaget til at rykke tilmeldingen til indendørs frem så vi kan nå at planlægge, og eventuelt skaffe flere haller. 
Vi håber og tror, at I ude i klubberne allerede nu ved lige så meget, som I ville gøre om en måned.

Nyt om landsholdene

Designkonkurrence: Landsholdstøjet 2015

 
I forbindelse med EM i ultimate i København i sommeren 2015, skal Dansk Frisbee Sport Union have fundet et nyt design af det spillertøj, der skal bæres af omkring 100 danske spillere til EM. Det bliver stort. DFSU har derfor udskrevet en designkonkurrence, hvor vinderen får sit eget nye sæt spillertøj med det nye design, ganske gratis. For at deltage, skal du sende dine designforslag til bestyrelsen [at] dfsu [dot] dk inden d. 15 oktober 2014. 

Kampprogram for midtsæson

Kampprogramet samt invitationen fra Discflyers er klar - se mere på DM-siden.

Nyt om open masterlandsholdet

”Vi spiller for at have det sjovt, og hvad er sjovt, når vi dyrker sport? Det er at vinde […]” Er du klar til at bruge hjernen på banen, født i 1982 eller før og vil vinde EM-guld på hjemmebane? Så læs Masters Manifest om det danske open masterlandshold til EM 2015 og kom til udtagelse 18.-19. oktober. 

Gymnasie DM 2014

Årets turnering spilles 29.-30. september på Haderslev Katedralskole. Læs mere om turneringen her

EM: Accommodation managers søges

 
Frivillige koordinatorer søges til at sikre, at overnatningen til næste års EM bliver en god oplevelse for spillerne.