Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

EM-nyt: Hver 4. vil på landsholdet

 
Mere end 110 spillere har forhåndstilmeldt sig landsholdene 2015!! Det er ca 1/4 af DFSUs medlemmer. Du kan stadig nå at være med via denne side. Så stor procentvis interesse er der nok ikke mange af de andre europæiske lande, der kan leve op til.

U23: Invitation til årets ungdomsprogram

 
Tilmeldingen er åben til årets U23-program. Læs meget mere her. Er du født i 1991 eller senere, er dette en enestående chance for at booste dit spil, lære nyt af andre end din sædvanlige klubtræner samt få en snak med de unge spillere, du kun plejer at spille imod. 
 

U23-programmet 2014 tager form

Årets ungdomsprogram er i støbeskeen. Et yderst kompetent U23-udvalg har holdt møde og håber snart at have mere information klar om årets aktiviteter. Første træningssamling forventes at blive lørdag den 24. maj i Odense – og det bliver fedt!

To danskere bliver semiprofessionelle i USA

Big news from the US of A: Hele to danskere bliver betalte ultimatespillere, når AUDL begynder i weekenden.

Tilmelding til ude-DM 2014

 
Udesæsonen er ved at begynde, og alle klubber, der ønsker at spille DM skal derfor tilmelde sig turneringen. Læs mere i denne skrivelse fra DM-udvalget til alle klubber.

Årets Discpris går til Elin

Årets Discpris 2013 blev uddelt lørdag aften til DM efter afstemning aftenen før til repræsentantskabsmødet. Årets modtager er Elin Bertelsen! Med nomineringen:

Billeder og video fra DM

 

DM er færdigspillet, og her kan du se i billeder og video, hvordan det gik for sig.  

Dobbeltguld til Aarhus

 
Aarhus gjorde rent bord ved weekendens DM med guld i både dame- og herrerækken. Ligeledes gik begge spirit-priser til samme klub: Discflyers.

Video: Spil ultimate i Fredericia

De gæve folk i Fredericia har lavet denne video for at lokke nye spillere til. Kom til deres træning tirsdag og torsdag 15-17 i gymnasiets idrætshal. Og nej, det er ikke ultimate fighting.. 

Hvad gør din klub for at tiltrække nye spillere? Sekretariatet hører gerne om gode såvel som dårlige erfaringer med rekruttering. Skriv til sekretariatet [at] dfsu [dot] dk - også hvis I har brug for en hånd.  

 

Kampprogram for finalestævnet

Kampprogrammet for weekendens finalestævne er klar. Find det på DM-siden sammen med information om struktur, stilling og meget mere. Der er kampe i hal 1 og 2, og hal 3 kan om lørdagen bruges til opvarmning. OBS! Kampprogrammet er opdateret onsdag med små ændringer, der berører pulje C.