Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Die Mannschaft

 
Af Matthias Zaccarin, pr [at] dfsu [dot] dk 

Sportens verden er fyldt med klicheer, og englændernes talemåde om 22 mand, en bold og til sidst vinder tyskerne passede egentlig meget godt på dette års VM i fodbold. Efter en god måneds tid i Brasilien var det tyske landshold fortsat ubesejret efter 7 kampe og kunne løfte guldpokalen i triumferende jubel. 

Mix DM aflyst

Mix-DM 26. juli må desværre aflyses, da værterne i Discflyers kun har modtaget 2 tilbagemeldinger: 1 tilmelding (Hucks) og 1 afbud (Spinners) og tilmeldingsfristen er overskredet med 14 dage. Det bliver 2. år i træk, turneringen udgår. Hvordan får vi gang i mixmesterskabet igen? Har du gode ideer?

Viking Camp - stadig åben for tilmeldinger

Hej klubber i Danmark

I har allerede hørt det: Boston Ironside kommer til Danmark!  Dette er fordi vi er nogle tossede ultimate enthusiaster, som virkelig gerne vil give alle ultimate spillere muligheden for at blive coachet af nogle af de bedste i verden (jeps, det er stadig Ironside vi mener!). 

EM: Nyt om damelandsholdet

Som det første af de danske landshold er dameholdets trænere klar med en plan for forløbet frem mod EM og med kriterier for den endelige udtagelse. Læs det hele her
 
Hvert landshold har fået sin egen side på http://dfsu.dk/landshold/landshold-2015, der løbende vil blive opdateret med nyt, efterhånden som landstrænere, bestyrelse eller sekretariat har mere at fortælle. Nyheder vil selvfølgelig også deles på DFSUs Facebook-side.  

En hilsen fra DFSU på Roskilde Festival

 
Roskilde Festival er godt i gang, og det er selvfølgelig igen i år med DFSUs hjælp. I aftes blev rampelyset overladt til en flok ældre rullesten, men vi har faktisk hele 227 frivillige og 6 dygtige koordinatorer, der sikrer, alt forløber efter planen, når der 3 gange i døgnet er vagtskifte med 30 nye frivillige, der møder ind. 
 

Information fra DM-udvalget

En opdatering fra DM-udvalget med vigtigt nyt om ændrede datoer med mere.

Særnyhedsbrev om Viking Camp

 

Lær af de bedste på træningslejren med Boston Ironside. Læs mere her

Kampprogram 2. DM-runde

Kampprogrammet er klar - se det på DM-siden. OBS! Der er afbud fra Aalborg/Tørring og Discflyers (dame) og Hucks 2 (open). Det betyder, at der ikke afvikles damekampe i vest.

Mix DM vender tilbage

Mix DM er tilbage efter et års pause. Den danske mester skal findes i Odense 26. juli.

130 vil på landsholdet


Enorm interesse for forhåndstilmeldingen til de danske landshold til næste år.