Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Når gnisten tændes i en ildsjæl

 

Nogle gange er en award kun en fattig tak. En af de gange var, da DFSU til DFSU Awards overrakte Jesper Dyhr Discprisen som tak for og anerkendelse af hans enorme frivillige engagement – især på Roskilde Festival. Men Jesper Dyhr forstod, hvor meget pris DFSU sætter på ham. Sådan virkede det i hvert fald.

Sultne drager med mod på mere

 

Efter en hæsblæsende indendørssæson med resultater, der gik langt over forventning, er det nu tid for Ultimate Dragons at evaluere den nye damesatsning. En evaluering, der allerede nu ser ud til kun at pege i én retning: Mod nye mål.

U24 landstræner søges

DFSU har i samarbejde med potentielle spillere afdækket forhåndsinteresse fra U24-spillere og vurderer at der kvalitet, potentiale og vilje for at oprette et U24-landshold til VM 2018, som finder sted 7.-13. januar i Perth, Australien.

Recap: DM-finaler

 

KFK og Tørring kan nu kalde sig danmarksmestre i indendørs ultimate efter en sæson, der både har været tættere end nogensinde på damesiden og noget lignende en magtdemonstration fra Tørrings side.

Unge mennesker med åbne arme

Optakten til afholdelsen af finalestævnet var ikke optimal for AUC Mojn, som måtte overgive sig til force majeure, da hallen i Aabenraa blev ramt af vandskade. Men den unge garde sadlede lynhurtigt om, og kan i weekenden byde hele ultimate-danmark velkommen på ægte sønderjysk vis.

Formand og legende i mellem

 

Formand i DFSU, Matthias Zaccarin, har sat dansk ultimates ultimative elegantier stævne på Kafferiet i Kongens København en kold vinterdag til en snak om fortid, nutid og fremtid.

Ny disctype til finalestævnet

DFSU afprøver en ny disctype til finalestævnet. Typen hedder eurodisc og er lavet af genbrugsplast. Samtidig produceres discen inden for EU’s grænser, hvilket er lig med en lavere pris end den hidtidige fra firmaet Discraft.

U20-landsholdet er en investering i fremtiden

Jimmy Gram Escherich og Sverre Stütz, trænerteamet på det kommende U20-landshold, er meget klare i spyttet, når det kommer til deres tilgang til U20-landstrænergerningen: Vi skal udvikle os, og alle er velkomne.

Repræsentantskabsmødet 2017

 

På lørdag den 4. marts blændes op for Repræsentantskabsmødet 2017.

Nye instruktører til database søges

Vil du med i en database for instruktører til kurser og lign.? Læs mere her.