Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

U20-landstræner søges

 

DFSU har afdækket forhåndsinteresse fra U20-spillere og vurderer at der kvalitet og potentiale for at oprette et U20-landshold til EM 2017, som finder sted 5-11. august i Veenendaal, Holland.

DFSU får ny pressechef

 

Peter Bjørnbak Hansen ansættes som unionens nye pressechef. Han er til daglig journaliststuderende i Århus.

Københavnsk dominans i Odense

 

KFK så ikke ud til at lade sig tynge af favoritværdigheden til lørdagens midtsæsonrunde i Odense – hverken på herresiden eller damesiden. Sejrene blev hevet i land på stribe, mens hold som Hucks, Dragons, Aalborg og Aarhus måtte slås om resterne fra KFK’s bord.

Midtsæsonrundens mantra: KFK er holdet, man skal slå

 

Det kan forekomme paradoksalt at kalde det open-rækken, hvis konkurrencen slet ikke er åben. Helt så slemt står nok alligevel heller ikke til, selvom favoritværdigheden til lørdagens midtsæsonrunde ifølge mange klart ligger hos KFK. Men der er sket ting og sager i Aarhus, og flere underdogs meldes særdeles stridslystne.

Midtsæsonrundens mantra: KFK er holdet, man skal slå

Kan du forudsige begivenhedernes gang i 2017? Deltag i vores quiz om det kommende ultimateår her og vind fede præmier. Du kan også finde sidste års resultater og vinder her.

Året der gik 2016

Vi har taget et kig tilbage på 2016. Et udviklingsår, hvor der er sket meget. 5 landshold til VM, DM udendørs og indendørs, nye initiativer til at fremme dansk ultimate og meget mere.

2016 i tal

 

Vi har kigget tilbage på 2016 og sat nogle tal på vores rækkevidde på både facebook og her på hjemmesiden.

Vagtledere søges til DFSU Roskilde Festival 2017

Er du vild med DFSU og samtidig glad for Roskilde Festival? Så er det muligvis dig DFSU Roskilde Festival leder efter i forbindelse med Roskilde Festival 2017. DFSU søger danske ultimate spillere, med mod på at prøve noget nyt, til rollen som supervisorer ved åbningen af indgangen i øst, samt den almindelige drift af området ”M” i øst.