Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Første dag til Kong Volmer overstået

Første dag til Kong Volmer overstået

Lørdag klokken 9 startede halurerne og Kong Volmer var for alvor i gang. Med 31 hold og 275 spillere er det nordens største og ældste indendørsturnering – i år er 30. gang Ragnarok arrangerer turneringen. 

Kampprogram til Kong Volmer

Så er programmet til Kong Volmer ude!

Landstræner til U20-holdet søges

Vil du være U20 landstræner i Wroclaw 2016?

Landsholdsspiller brækker arm efter overfald

 

 

Spillere til U20 VM 2016

af Thomas og Rasmus, DFSU-bestyrelsen

Kampprogram til 1. DM-runde

Se kampprogram, adresser på hallerne og turneringsstrukturen på DM-siden.

Herrelandsholdets VM-bruttotrup udtaget

 
Det danske openlandshold (herrerækken) til VM 2016 er ved at tage form. Første udtagelse er afholdt og en bruttotrup 37 personer er udtaget. Blandt deltagerne til udtagelsen var spillere fra hele 8 forskellige klubber.
 

Masters landsholdets bruttotrup udtaget

 
Knap 30 mand er i spil til at det danske open masters landshold, der skal bygge videre på EM-guldet fra i sommers, når ambitionen til VM 2016 er en semifinaleplads. Holdet ledes igen af den erfarne spiller og træner Henrik Thomesen, der har haft 14 mand til første udtagelse. Over vinteren skal spillerne bl.a. føre træningsdagbog over den fysiske træning. Det endelig hold forventes udtaget i slutningen af marts.  
 

Mixlandsholdet i Østerbro Avis

 

Mixlandsholdets udtagelsessamling i den forgange weekend har fundet vej til spalterne i lokalavisen på Østerbro. Læs artiklen her

Talenter, Bookends og Callahans