Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

EM: Program for open master

Interessen for dansk eliteultimate er større end nogensinde før. DFSU.dk opdateres løbende med nyt om 2015-landsholdene, der skal i aktion til beach VM i marts i Dubai, U23-VM i London i juli og naturligvis til EM på hjemmebane 27. juli til 2. august. Herunder præsenterer landstræner Henrik Thomesen planen – som den ser ud nu – for open masters frem mod EM. En ambitiøs plan med målsætning om en topplacering til EM.
 

EM: Nyt fra staff-udvalget

Kære ultimatespiller i Danmark (short English version below)

EM for landshold (EUC2015) står for døren! Det foregår 27. juli - 2. august 2015 i København.

Hvis du vil være med til at skabe et EM, som går over i historien, så er det nu, du skal spidse ører, for vi har brug for din hjælp for at få det til at ske! 

Vi søger: 

Den officielle EM-hjemmeside er online

www.euc2015.com er den direkte adresse til den officielle hjemmeside for næste års EM i København.

Artikel om DM i Nørrebro Bladet

 

Nørrebro/Nordvest bladet bringer i denne uge en artikel om ultimate som optakt til DM på søndag i Nørrebrohallen, læs den her. Vi håber at se et par lokale Nørrebro-borgere på lægterne og hvem ved måske til prøvetræning i en københavnsk klub i næste uge.. Gratis entre og masser af action i Nørrebrohallen hele dagen søndag.  

Nyhedsbrev for december

Nyhedsbrevet for december er netop landet i din indbakke. Find det herLæs bl.a. om stor ny folkeskolesatsning, billeder og resultater fra Kong Volmer, kampprogram for weekendens DM-runde inkl. afbud/ændringer, talentturnering og sidste frist for tilmelding til trænerkurset. God løselyst! Og er din indbakke tom så tilmeld dig nyhedsbrevet ca. her ------>   

Det officielle EM-logo er fundet

 
Efter mange overvejelser og en logokonkurrence med bud fra en del europæiske spillere, er valget landet på et flot og klassisk bud med reference til det danske våbenskjold og historie. Processen har været lang og bl.a. er ét bud blevet afvist af Rigsarkivet, fordi det lå for tæt på det danske våbenskjold og brugte en for detaljeret kongekrone. 
 

Ultimate på skoleskemaet

  
Ny undervisningsportal gør det nemt for elever og lærere at bruge ultimate i idrætsundervisningen i de ældste klasser i folkeskolen.

Jobopslag: Lønnede frivilligkoordinatorer til Roskilde Festival

Vil du på Roskilde Festival og have 7.500-15.000 kr. for at koordinere DFSUs frivillige? 

Invitation til talentturnering

 
Ny til ultimate? Kom og spil turnering specielt målrettet nye spillere og nye klubber! De mere erfarne er selvfølgelig også inviteret. 
 
Talentturneringen er særligt for nye spillere, og begge køn kan være med. Lidt mere erfarne opfordres også til at deltage og kan spille med og hjælpe klubbens talenter med f.eks. regler og taktik. 
 

Billeder fra mixlandsholdssamlingen

 

Se flere billeder her.