Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Ny discansvarlig søges i København

Interview: Jimmy Escherich

 
Hvorledes kan man ældes med ynde i ultimate? Det afslører 40-årige Jimmy Gram Escherich fra Frederikssund Ultimate Klub i dette portrætinterview.
 
Af Matthias Zaccarin 

Bliv frivillig på Roskilde Festival

 
Roooskiiildeeeeeee, så er der åben for tilmelding! www.dfsuroskildefrivillig.dk/ Tilmeld dig allerede nu og nyd alle disse fordele:
☑ Gratis adgang til Roskilde Festival 2015!! 
☑ 1. vælger i vores vagtbookingsystem
☑ Depositum kun 1.000 kr. 
☑ Gratis frisbee 

Fondsansøgning skal få 12.000 børn til at spille ultimate

”Det kan blive en game changer for jer”, sagde en af vores partnere til et af de afsluttende møder, inden vi for få dage siden indsendte en fondsansøgning til Nordea-fonden om midler til et stort ultimateprojekt i folkeskolen. 

Esbjerg-talent i avisen

Lasse V. Andersen fra Esbjerg Flying Viking er udtaget til det danske beachlandshold, og det har bragt en artikel om ham og ultimate i JydskeVestkysten under overskriften: Flyvende frisbee'er og fart i fødderne. Læs artiklen her (kræver login). Se hele den danske trup her

Frivillige søges til EM

 
Frivillige søges fortsat til EM – vil du være med til at skabe den bedste danske ultimateturnering nogensinde? 

Beach-VM: Landsholdet er udtaget

De 15 mand, der skal repræsentere Danmark ved VM i beach ultimate er udtaget. 

Tillykke til

Danske landshold til Toms Tourney

 

Årets første udfordring for mange danske landshold: Tom's Tourney i Belgien i starten af maj. Open, Open Masters, Women og Women Masters har alle fået en af de eftertragtede pladser til turneringen.

Kampprogram for midtsæson

Kan Tørring og KFK holde førstepladserne i hver deres toppulje til DM? Hvem tager næste stik i dysten i toppen af damerækken mellem Hucks og Aarhus? Hvem har lært mest af alle de nye hold? Kampprogrammet til søndagens midtsæson er klar, og der er lagt op til mange spændende kampe. 26 hold er med, når det går løs i Odense. Kampprogrammet er som altid at finde på DM-siden sammen med invitationen fra Discflyers med adresser på hallerne.

Året der gik i dansk ultimate

EM til København, VM for klubhold og tronskifte i dansk dameultimate er blot et par af årets store ultimatenyheder. 2014 er ved at rinde ud, og her er et kig tilbage på nogle af de begivenheder, der var med til at forme dansk ultimate og DFSU i det forgangne år.