Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Interview: Ragnarok & Hucks ready for Worlds

The Danish National Champions are heading for worlds. Here's what the coaches had to say only minutes before boarding their flight to Italy. 
 
Interview by Matthias Zaccarin, pr [at] dfsu [dot] dk 

Ragnarok, interview with Esben Høgh and Mads Bakkegaard 

How are your preparations at practice coming along?

Interview: Danskerne i AUDL

 
American Ultimate Disc League (AUDL) blev afgjort denne weekend, da San Jose Spiders (billedet) slog Toronto Rush 28 - 18. Som vi tidligere har kunne fortælle her på dfsu.dk, spillede to danskere med i den professionelle amerikanske liga: Mads Gotlieb for Vancouver Riptide og Bjarne Laursen for Detriox Mechanix. Her fortæller de to om sæsonen og oplevelserne i det nordamerikanske. AUDL er delt op i tre divisioner – conferences – ala øst og vest ved det hjemlige DM, og da Mads og Bjarnes hold ikke kom videre fra grundspillet, så har de to aldrig spillet mod hinanden. 

Die Mannschaft

 
Af Matthias Zaccarin, pr [at] dfsu [dot] dk 

Sportens verden er fyldt med klicheer, og englændernes talemåde om 22 mand, en bold og til sidst vinder tyskerne passede egentlig meget godt på dette års VM i fodbold. Efter en god måneds tid i Brasilien var det tyske landshold fortsat ubesejret efter 7 kampe og kunne løfte guldpokalen i triumferende jubel. 

Mix DM aflyst

Mix-DM 26. juli må desværre aflyses, da værterne i Discflyers kun har modtaget 2 tilbagemeldinger: 1 tilmelding (Hucks) og 1 afbud (Spinners) og tilmeldingsfristen er overskredet med 14 dage. Det bliver 2. år i træk, turneringen udgår. Hvordan får vi gang i mixmesterskabet igen? Har du gode ideer?

Viking Camp - stadig åben for tilmeldinger

Hej klubber i Danmark

I har allerede hørt det: Boston Ironside kommer til Danmark!  Dette er fordi vi er nogle tossede ultimate enthusiaster, som virkelig gerne vil give alle ultimate spillere muligheden for at blive coachet af nogle af de bedste i verden (jeps, det er stadig Ironside vi mener!). 

EM: Nyt om damelandsholdet

Som det første af de danske landshold er dameholdets trænere klar med en plan for forløbet frem mod EM og med kriterier for den endelige udtagelse. Læs det hele her
 
Hvert landshold har fået sin egen side på http://dfsu.dk/landshold/landshold-2015, der løbende vil blive opdateret med nyt, efterhånden som landstrænere, bestyrelse eller sekretariat har mere at fortælle. Nyheder vil selvfølgelig også deles på DFSUs Facebook-side.  

En hilsen fra DFSU på Roskilde Festival

 
Roskilde Festival er godt i gang, og det er selvfølgelig igen i år med DFSUs hjælp. I aftes blev rampelyset overladt til en flok ældre rullesten, men vi har faktisk hele 227 frivillige og 6 dygtige koordinatorer, der sikrer, alt forløber efter planen, når der 3 gange i døgnet er vagtskifte med 30 nye frivillige, der møder ind. 
 

Information fra DM-udvalget

En opdatering fra DM-udvalget med vigtigt nyt om ændrede datoer med mere.

Særnyhedsbrev om Viking Camp

 

Lær af de bedste på træningslejren med Boston Ironside. Læs mere her

Kampprogram 2. DM-runde

Kampprogrammet er klar - se det på DM-siden. OBS! Der er afbud fra Aalborg/Tørring og Discflyers (dame) og Hucks 2 (open). Det betyder, at der ikke afvikles damekampe i vest.