Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Billeder fra 1. DM-runde

 

Billeder fra runden i vest kan ses på vores Facebook-side. Tak til Steffan E. Christensen for de gode skud. Har du også billeder, du vil dele med resten af ultimatedanmark så skriv til pr [at] dfsu [dot] dk

AUC Mojn: Forandring fryder

En klub der næsten drejede nøglen om.
 
Skrevet af Steffan Eybye Christensen og Rasmus Fink, der begge spiller i Mojn og også begge er nye medlemmer af DFSUs PR-udvalg. Har du lyst til at dele ord, billeder eller video om livet i din klub og i ultimatedanmark, så skriv til pr [at] dfsu [dot] dk.    

Nyhedsbrev for november

Læs nyhedsbrevet her.

Ny klub: Velkommen til Skovklosteret

 
 
Skrevet af Skovklosterets egen Nicolas Rehné Cortes på vegne af resten af klubben. Har du lyst til at dele ord, billeder eller video om livet i din klub og i ultimatedanmark, så skriv til pr [at] dfsu [dot] dk 
 

Nyt kampprogram i øst

NYT kampprogram i øst til DM-runden på søndag: http://dfsu.dk/files/public/1runde_inde_2015___st_version_2.pdf Et antal kampe mellem hold i open 1-rækken er fjernet og afvikles andetsteds, hvilket bla har givet mulighed for at s...amle kampene på søndag med kortere ventetid til følge.

Nyt online system til at indberette DM-resultater

DM-udvalget har fundet på noget nyt! De fortæller: Som noget helt nyt har vi udviklet et elektronisk score- og spiritsystem. Derfor skal hvert hold selv sørge for at indberette elektronisk efter hver kamp.
Det sker på: 

Kampprogram til 1. DM-runde

Hermed kampprogrammer for næste weekend samt en lille bøn fra DM-udvalget.

I øst er der desværre kun en enkelt hal til rådighed, og da vi har 12 openhold og 4 damehold tilmeldt i år, bliver den en lang dag. Dog er programmet forsøgt udformet så de enkelte holds kampe ikke er spredt ud over hele dagen.

Nyt fra DM-udvalget: Struktur for indesæsonen og dato for finalestævnet

 
Hej klubber

Nu kommer informationen om indesæsonen 2014!

Kender du nogen i Vejle?

 

Så er der sendt plakater og en håndfuld flyers til Vejle, hvor der stadig arbejdes på at starte en ny ultimateklub. Kender du nogen, der burde spille med? Fortæl dem om initiativet og send dem forbi dette facebook-event hvorfra første træning koordineres, når der er samlet nok interesserede.  

Tilmeldte hold til inde-DM

Tilmeldte hold til inde-DM 2014/15. Har din klub ændringer, så skriv til dm [at] dfsu [dot] dk hurtigst muligt. Den endelige beskrivelse af formatet og kampprogrammerne til første runde kommer snart. Hele 29 hold er tilmeldt! 

Øst
Open 1
Ragnarok
KFK 1
KFK 2
Spinners 1
Spinners 2
Hucks 1