Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Kender du nogen i Vejle?

 

Så er der sendt plakater og en håndfuld flyers til Vejle, hvor der stadig arbejdes på at starte en ny ultimateklub. Kender du nogen, der burde spille med? Fortæl dem om initiativet og send dem forbi dette facebook-event hvorfra første træning koordineres, når der er samlet nok interesserede.  

Tilmeldte hold til inde-DM

Tilmeldte hold til inde-DM 2014/15. Har din klub ændringer, så skriv til dm [at] dfsu [dot] dk hurtigst muligt. Den endelige beskrivelse af formatet og kampprogrammerne til første runde kommer snart. Hele 29 hold er tilmeldt! 

Øst
Open 1
Ragnarok
KFK 1
KFK 2
Spinners 1
Spinners 2
Hucks 1

Ideworkshop om EM

Planlægningen af EM, European Ultimate Championship, skrider frem. Turneringen er ikke DFSU bestyrelsens projekt, det er hele ultimate-danmarks hede drøm, derfor er DU naturligvis inviteret til at komme med dine ideer til turneringen. 

Nyt regeludvalg på vej

Har du styr på ultimatereglerne? Vil du hjælpe andre med også at få det? DFSU søger folk til nyt udvalg om reglerne. Udvalgets opgaver bliver bla at udbrede kendskabet til reglerne og f.eks. lave Q&A-sessions om fortolkninger. OG andet – hvad skal udvalget ellers lave? Hvordan kan reglerne gøres endnu mere tilgængelige? Vil du være med i udvalget? Og hvordan løser vi egentlig dilemmaet med, at vi dyrker en sport uden dommere og sætter en ære i selv at kalde, men at nok ikke får læst reglerne?

Arrangør af DM-inde finalestævnet 2015 søges

DM-udvalget søger arrangør af inde-DM til marts. Kunne det være dig og din klub? Udvalget skriver: Hej klubber

Som folk måske er klar over så er Herning kommet med et yderst kvalificeret bud til at afholde finalestævnet indendørs til foråret. Det viser sig dog desværre bare at den eneste weekend de kan få haller ligger oven i WCBU i Dubai. 

Fundraisingudvalg klar til at søge midler til EM

Sig velkommen og held & lykke til vores nye fundraisingudvalg! 5 gæve Hucks-piger er gået sammen for at søge fonde og sponsorer til EM og de danske landshold. Vil dit arbejde være sponsor? Kender du en oplagt fond eller andre gode tips så skriv til Rikke, Kate, Camilla, Rikke og Trine på fundraising [at] euc2015 [dot] com 

Udvalget fortæller selv:  

EM: Nyt om damemaster

Så er der nyt om det danske damemasterlandshold, der forsøges samlet til EM næste år. Læs mere om holdet her og tilmeld dig inden 5. november. For god ordens skyld minder bestyrelsen om, at mix og damemaster ikke er officielt oprettet endnu, men vil blive det, hvis bestyrelsen finder holdene seriøse. I første omgang opfordres alle interesserede til at tilmelde sig og hjælpe holdene på vej, og på baggrund heraf afgøres holdenes skæbne.

EM: VC Ultimate officiel partner

VC Ultimate bliver officiel merchandisepartner for European Ultimate Championship (EUC), der spilles i København 27. juli – 2. august 2015. 

Bestyrelsesbeslutning om landsholdenes transportøkonomi

Landsholdenes økonomi: Bestyrelsen er blevet spurgt til retningslinjerne for landsholdenes økonomi i forbindelse med spillernes transport, og bestyrelsen svarer følgende

Infomøde om EM til DM - Giv en hånd allerede nu!

 
EM spilles i København 27. juli til 2. august 2015, og i den anledning blev afholdt informationsmøde til DM-finalestævnet. Ambitionen med mødet var kort at skitsere, hvor planlægningsarbejdet står, men ikke mindst også at gøre det klart for ultimatedanmark, at der stadig er mange spændende og uløste opgaver forude.