Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Alt om EM i ultimate i København 27. juli - 2. aug

Den største danske ultimateturnering er lige om hjørnet. 1900 spillere, trænere, gæster og frivillige fra hele det europæiske kontinent samles for at hylde sporten. Og det sker i København. Gratis entre for tilskuere. 

EM i medierne

 

Ultimate og EM er i medierne i denne uge som aldrig før. Her er en oversigt over de foreløbige medieklip. Opdateres løbende. 

Journalister kan med fordel besøge vores pressesektion.   

Ugen før EM

Klubguide: Får din klub nok ud af EM?

Den største danske ultimateturnering er lige om hjørnet. 1900 spillere, trænere, gæster og frivillige fra hele kontinentet samles for at hylde sporten. Og det sker i København. Turneringen slutter 2. august kl. 17, men effekten skulle gerne strække sig mange år frem. Håbet er, at mange vil høre om ultimate i løbet af de næste 10 dage. Er din klub klar til eventuel popularitet? Her er en guide til, hvordan du og din klub kan gøre EM til en succes for jer. Hvis I ikke allerede er i gang, så er der ingen tid at spilde! 
 
En gæst prøver kræfter med forhåndskastet til WCU-turneringen i København i 2011.

Danmark til U23 VM

For første gang nogensinde deltager Danmark ved U23 VM i ultimate. Verdensmesterskabet spilles 12.-18. juli i London.

Feriesjov: Ultimate for børn


Skolernes sommerferie betyder masser af tid til sjov og ballade, og i København er der mulighed for at spille ultimate i et nyt samarbejde mellem DFSU, Københavns Kommunes Feriecamps for børn og unge og de to discinstruktører Morten Hansted og Jan Møller Sørensen. 

Kryds fingre: Millionansøgning sendt

Nordea-fonden uddeler 100 millioner til Det gode, unge liv, og Dansk Frisbee Sport Union har netop indsent ansøgning om midler til at udvikle dansk ultimate og få endnu flere til at spille i og uden for etablerede og kommende klubber. 

440 forhåndsansøgninger modtog Nordea-fonden i marts måned, og kun 26 gik videre. DFSU var iblandt disse. Nu er den endelige ansøgning sendt og tilbage er kun at håbe, at pengene bevilliges. Svar ventes først til oktober eller december. 

Børnetøj til næste generation af ultimatespillere

 

Det danske damemasterlandshold lancerer nu en tøjcollection for de mindste. Bestil en børnetrøje inden 10. juli og få den til EM. Prisen er kun 150,- og de andre børn i vuggestuen, børnehaven eller skolen bliver grønne af misundelse over den lille podes smarte look.  

EM: Status og turneringen i tal

Spillertilmeldingen er lukket og med under en måned til første pull er det tid til at gøre status over planlægningen og de svimlende tal fra tilmeldingen. 
 
 

DFSU på Roskilde

 
Roskilde Festival er i gang, og DFSU er stærkere repræsenteret end nogensinde før. Hele 282 DFSU Roskilde Frivillige er med til at sikre en god festival for gæsterne og dem selv og en god indtægt for DFSU.

EM: Puljerne er klar. Se Danmarks modstandere

De indledende puljer til EM blev fordelt onsdag aften ved lodtrækningen. Lodtrækningen kunne følges live på EM's Twitter-profil

Her er puljerne med de danske landshold

Damerækken