Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Datoer for udesæsonen

Udesæsonen nærmer sig. Se datoerne for DM på DM-siden, der gennem sæsonen vil være samlingsstedet for vigtige oplysninger om danmarksturneringen.  

DM på tv

Flot mediedækning af indendørs DM

Tv2 midtvest - se indslaget her.

Guld til KFK og Hucks


DM indendørs er spillet, og guldet gik til KFK open og Hucks women. Det er første gang siden 2002, at KFK vinder indendørs, mens Hucks har været fast inventar i alle DM-finaler i mange år. 

Spirit of the game gik til Hucks 1 open og Aarhus women. 

Årets discpris uddelt

Tillykke til Andreas Eiskjær, det fortjent modtog årets discpris.

Matthias Zaccarin ny formand for DFSU

 
Årets repræsentantskabsmøde er afholdt, og nye folk er valgt ind på vigtige poster. Læs hele referatet her

Sæt dit præg på dansk ultimates fremtid

Et spændende år venter for dansk ultimate. København bliver for en uge Europas centrum, når frisbeenomaderne tjekker in til EM 27. juli til 2. august. Det er blot én af de mange spændende udfordringer, der venter det kommende år. Vil du være med til at sikre den fortsatte vækst i dansk ultimate? Læs mere herunder om de kommende opgaver for DFSU og om dagsordenen for repræsentantskabsmødet. 
 
Dagsorden for repræsentantskabsmødet 

Kampprogram til DM

Kampprogrammet for finalestævnet er klar. Et par afbud fra den samme toppulje i open gjorde det nødvendigt at ændre det oprindelige format for at give alle hold et rimeligt antal kampe i weekenden. Se hele programmet her. I damerækken ligner det igen det klassiske opgør om guldet mellem Hucks og Aarhus. I open er alt åbent, Aarhus, Tørring og KFK har flest point, men mangler også vigtige spillere på grund af beachlandsholdet.

Beach VM: Turneringscentral om det danske landshold

'

Det danske beachlandshold spillede VM fra 8.-13. marts i Dubai. Det blev til en flot 5. plads! Seedningen sagde 10, men de danske drenge ville det anderledes. DK blev således Europas 2. bedste hold. 

Denne nyhed er løbende opdateret under VM.  

Sidst opdateret 13. marts. 

Landsholdsspilere skal underskrive kontrakt

Alle landsholdsspillere skal underskrive kontrakt for at repræsentere Danmark og Dansk Frisbee Sport Union. Læs kontrakten her. Kontrakten skal være accepteret af spilleren, for at denne har en plads på landsholdet. 
 
I kontrakten står blandt andet: 

Interview: Henrik Thomesen

 
Henrik Thomesen til højre, bror Michael til venstre.