Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Tillykke til Tørring med jubilæet

Der er DM denne weekend – så langt er de fleste med. Men der er faktisk en anden god grund til at tage til Tørring med et smil, det er nemlig klubbens 10 års jubilæum, og det skal naturligvis fejres lørdag aften, så DFSU bestyrelsen har bevilliget 1000 kr fra spiritpuljen til liveband og underholdning. Bestyrelsen ønsker god fejring og vil samtidigt gerne rette en varm tak til Tørring – landets vel nok bedste

Kampprogram til finalestævnet

DM – Kampprogram, stilling og spiritstilling er nu online på dm-siden. Kampprogrammet for talentrækken ses her. Hele 8 hold er med i talentrækken, hvilket er rekord og 1 hold mere end sidste år, kun 2 af de tilmeldte talenthold (Tørring og sidste års vindere Aarhus) er med igen i år. Der er turneringsdebut til Vejen Predators, og det bliver første finalestævne for Kolding, Frederikssund og Ultimate Dragons (tidl. Benjamins Drenge) og naturligvis Vejen.

Trænerkursus på vej

Nyt fra maskinrummet i bestyrelsen, hvor der arbejdes på at arrangere et trænerkursus til afholdelse i løbet af indendørssæsonen. Kurset kan forhåbentlig blive en årlig eller halvårlig tilbagevendende uddannelse af ultimatetrænere over 1-2 dage, og dermed være med til at løfte niveauet i bredden hos mange klubber og være et gentagende tilbud til nye klubber og nye/potentielle trænere i etablerede klubber.

Indbydelse til finalestævnet

Så er invitationen klar fra værterne Tørring, der samtidigt fejrer klubbens 10 års jubilæum. Se den her.

Ny klub på vej i Vejle

 

Mads fra Vejle har skrevet til os. Han vil gerne spille ultimate, men er så uheldig at bo i en by uden en klub. Så vi svarer ham: Så starter vi da bare en klub! Kender du nogen i byen så inviter dem til dette Facebook-event. Hvis vi ikke gør et forsøg, så kommer Mads og alle de andre i Vejle ikke i gang. 

Talentrækken til finalestævnet udendørs

Weekenden d. 27.-28. september afholdes der finalestævne i Tørring, og der skal selvfølgelig også afholdes turnering for talentrækken!

Tilmelding til indesæsonen

 
 
Hej klubber!

Grundet muligheden for mange hold og planlægning af struktur er vi nødsaget til at rykke tilmeldingen til indendørs frem så vi kan nå at planlægge, og eventuelt skaffe flere haller. 
Vi håber og tror, at I ude i klubberne allerede nu ved lige så meget, som I ville gøre om en måned.

Nyt om landsholdene

Designkonkurrence: Landsholdstøjet 2015

 
I forbindelse med EM i ultimate i København i sommeren 2015, skal Dansk Frisbee Sport Union have fundet et nyt design af det spillertøj, der skal bæres af omkring 100 danske spillere til EM. Det bliver stort. DFSU har derfor udskrevet en designkonkurrence, hvor vinderen får sit eget nye sæt spillertøj med det nye design, ganske gratis. For at deltage, skal du sende dine designforslag til bestyrelsen [at] dfsu [dot] dk inden d. 15 oktober 2014. 

Kampprogram for midtsæson

Kampprogramet samt invitationen fra Discflyers er klar - se mere på DM-siden.