Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Kryds fingre: Millionansøgning sendt

Nordea-fonden uddeler 100 millioner til Det gode, unge liv, og Dansk Frisbee Sport Union har netop indsent ansøgning om midler til at udvikle dansk ultimate og få endnu flere til at spille i og uden for etablerede og kommende klubber. 

440 forhåndsansøgninger modtog Nordea-fonden i marts måned, og kun 26 gik videre. DFSU var iblandt disse. Nu er den endelige ansøgning sendt og tilbage er kun at håbe, at pengene bevilliges. Svar ventes først til oktober eller december. 

Børnetøj til næste generation af ultimatespillere

 

Det danske damemasterlandshold lancerer nu en tøjcollection for de mindste. Bestil en børnetrøje inden 10. juli og få den til EM. Prisen er kun 150,- og de andre børn i vuggestuen, børnehaven eller skolen bliver grønne af misundelse over den lille podes smarte look.  

EM: Status og turneringen i tal

Spillertilmeldingen er lukket og med under en måned til første pull er det tid til at gøre status over planlægningen og de svimlende tal fra tilmeldingen. 
 
 

DFSU på Roskilde

 
Roskilde Festival er i gang, og DFSU er stærkere repræsenteret end nogensinde før. Hele 282 DFSU Roskilde Frivillige er med til at sikre en god festival for gæsterne og dem selv og en god indtægt for DFSU.

EM: Puljerne er klar. Se Danmarks modstandere

De indledende puljer til EM blev fordelt onsdag aften ved lodtrækningen. Lodtrækningen kunne følges live på EM's Twitter-profil

Her er puljerne med de danske landshold

Damerækken

Hjælp U23 til 10.000 kr.

STEM OG HJÆLP: U23-landsholdet har lavet en lille video om sig selv og VM i London. Holdet vinder 10.000 kr, hvis videoen har flest stemmer, når juni er slut. Se videoen her og stem. Tak for din hjælp!

Frivillig til EM – kom frit frem!

Opråb til alle danske ultimatespillere, der gerne vil være med til at skabe det vildeste EM i Kbh., og som ikke selv skal spille

Ny praktikant i DFSU

Hej! Jeg er DFSUs nye praktikant og hedder Katrine – mange af jer kender mig nok bedre som Mignon. Den lille mørkhårede hurtige pige fra KFK ;-)

Køb den danske landsholdstrøje

Fans, venner og familie af landsholdsspillere og den almindelige danske ultimatespiller får nu mulighed for at købe den officielle danske landsholdstrøje og endda med navn og nummer. Pris 365,- (69 canadiske dollars)  

Bestilling via dette link senest på mandag d. 22. juni kl 12. 

DM skal spilles i Frederikssund