Primary links

Dansk Frisbee Sport Union - Nyheder

Nyt fra DFSU's trænerkursus

Så er instruktøren endelig på plads og vi er i DFSU meget glade for at kunne fortælle at det er Henrik Thomesen som har sagt ja til at være instruktør! Der er ingen tvivl om at deltagerne på kurset kommer til at være i gode hænder.

Kong Volmer spilles i weekenden

Landets største indendørs ultimateturnering afholdes i weekenden af Ragnarok Ultimate. 31 hold deltager fra Tyskland, Sverige, Estland og Danmark. Er du ikke så heldig at skulle spille, så kig forbi i de gode faciliteter i Farum Arena og se ultimate af høj klasse, der er gratis entre. Se også dette Facebook-event samt kampprogrammet

Nye discs

 

Så er den her! Den officielle DFSU 2015 disc. Køb den før din holdkammerat i vores discshop

Billeder fra 1. DM-runde

 

AUC Mojn: Forandring fryder

En klub der næsten drejede nøglen om.
 
Skrevet af Steffan Eybye Christensen og Rasmus Fink, der begge spiller i Mojn og også begge er nye medlemmer af DFSUs PR-udvalg. Har du lyst til at dele ord, billeder eller video om livet i din klub og i ultimatedanmark, så skriv til pr [at] dfsu [dot] dk.    

Nyhedsbrev for november

Læs nyhedsbrevet her.

Ny klub: Velkommen til Skovklosteret

 
 
Skrevet af Skovklosterets egen Nicolas Rehné Cortes på vegne af resten af klubben. Har du lyst til at dele ord, billeder eller video om livet i din klub og i ultimatedanmark, så skriv til pr [at] dfsu [dot] dk 
 

Nyt kampprogram i øst

NYT kampprogram i øst til DM-runden på søndag: http://dfsu.dk/files/public/1runde_inde_2015___st_version_2.pdf Et antal kampe mellem hold i open 1-rækken er fjernet og afvikles andetsteds, hvilket bla har givet mulighed for at s...amle kampene på søndag med kortere ventetid til følge.

Nyt online system til at indberette DM-resultater

DM-udvalget har fundet på noget nyt! De fortæller: Som noget helt nyt har vi udviklet et elektronisk score- og spiritsystem. Derfor skal hvert hold selv sørge for at indberette elektronisk efter hver kamp.
Det sker på: 

Kampprogram til 1. DM-runde

Hermed kampprogrammer for næste weekend samt en lille bøn fra DM-udvalget.

I øst er der desværre kun en enkelt hal til rådighed, og da vi har 12 openhold og 4 damehold tilmeldt i år, bliver den en lang dag. Dog er programmet forsøgt udformet så de enkelte holds kampe ikke er spredt ud over hele dagen.