Primary links

Træningssamling for vestdansk pigehold

Træningssamling for vestdansk pigehold.

 

I weekend, den 24.-25. marts, samledes dette års vestdanske pigehold for første gang. Holdet består af 17 friske tøser fra fire af de vestdanske klubber, fordelt med to gode stammer, på henholdsvis syv og seks piger, fra Århus og Tørring, desuden er der to piger med fra både Odense og Ålborg.

 

 

Andreas Eiskjær og Lars Beck, begge fra Århus, er trænere for holdet, og de havde i fællesskab planlagt et rigtig godt program for samlingen, med fokus på at øge deltagernes spilforståelse.

 

Andreas stod hovedsageligt for lørdagens program, hvor offence var det centrale emne. Der blev gennemgået og trænet forskellige offence taktikker, som stack, stribe og big stack samt mulige setups. Det var en skøn dag i det midtjyske hvor solen skinnede fra en skyfri himmel og vindstyrken var begrænset, meget taknemmeligt vejr så tidligt på sæsonen.

 

 

Vi overnattede på Tørring Gymnasium, hvor kantinedamen havde sørget for lasagne, og Birte kom med desserten. Efter spisningen blev der holdt et møde angående det praktiske omkring holdet, og Lars præsenterede lidt taktik for søndagens defence program.

 

Søndag morgen var vi 15 piger klar til en om muligt endnu flottere ultimatedag, dog med lidt ømme ben hist og her. Lars fokuserede den første halvdel af dagen på mand-mand defence i forskellige situationer på banen. Mens den sidste halvdel drejede sig om et muligt zoneforsvar.

 

Fælles for begge dage var at alle pigerne viste masser af gåpåmod og villighed til at tage imod den konstruktive kritik fra de to trænere, som var utroligt velforberedte og engagerede i at vi fik mest muligt med derfra. Holdet har til formål at hæve niveauet for pigeultimate i den vestdanske række, og det er helt sikkert at der blevet taget et stort skridt i den rigtige retning i denne weekend. Det er planen at holdet skal deltage i dette års WCU i København og Windmill i Amsterdam.