Primary links

Ultimate DM i Fælledparken

DM i Ultimate frisbee i Fælledparken

Kom og oplev en fed sport med tempo, teknik og masser af intensitet og spektakulære scoringer, når landets bedste Ultimate spillere dyster om DM-guldet 15.-16. september i Fælledparken. Kampe begge dage fra 9-17. Dame- og herrefinaler søndag fra kl. 14. Gratis entré.

Ultimate er holdsport med en frisbee. To hold spiller mod hinanden på en bane, der ligner en amerikansk fodboldbane. Man scorer point ved at aflevere frisbee’en til en medspiller i modstanderens målzone. Man må ikke løbe med frisbee’en, men skal i stedet spille sig op ad banen i samarbejde med de 6 medspillere. Man må kun have frisbee’en i 10sekunder, så skal den kastes videre. Banen måler 100x37meter, og kampene er 75 minutter, eller til det første hold når 13 scoringer.

Læs mere om turneringen på Facebook, klik her, eller find flere oplysninger om Ultimate her på Dansk Frisbee Sport Unions hjemmeside.