Primary links

Recap: 2. DM-runde i Øst

 

KFK 1 og KFK 2 bevarede overtaget i open-rækken, mens de resterende hold kæmpede om de to sidste topplaceringer inden DM-finalestævnet. I damerækken så det straks mere åbent ud, hvor Dragons blandt andet bød KFK op til en ligeværdig dans.

Af Peter Bjørnbak Hansen

 

Det var slutplaceringerne i henholdsvis open-rækken og damerækken, det hele handlede om, da Øst-holdene i søndags mødtes for at duellere på Frederikssunds hjemmebane. Alle hold ville naturligvis sikre sig det bedste udgangspunkt forud for DM-finalestævnet i Haderslev 18.-19. marts.

I open-rækken var meget alligevel givet på forhånd. KFK 1 og KFK 2 havde allerede sikret sig et solidt forspring, og det var derfor reelt kun de sidste to topplaceringer, der var på spil for resterende hold.

I damerækken var der imidlertid langt mere på spil. KFK, Dragons og Hucks havde alle topplaceringer inden for rækkevidde inden søndagens styrkeprøve.

Ragnarok for Dragons-holdet

Både Dragons, Ragnarok og Hucks 1 havde mulighed for at snuppe de to topplaceringer efter KFK 1 og KFK 2 inden DM-finalestævnet. Sværere så det ud for hjemmedrengene fra Frederikssund. I anden division viste DTU  vejen, men både Skovklosteret og Hucks gav dem kamp til stregen.

Efter tre sejre lagde Ragnarok overbevisende beslag på den ene topplacering, mens det gik lige omvendt for Dragons, der havde en umanerligt hård dag på Frederikssund-kontoret. Tre nederlag blev det til. Heriblandt et til rivalerne fra Hucks 1, der løb med den sidste topplacering i Øst.

Dragons-damer råder bod

Mens Dragons snublede i open-rækken, havde Dragons’ damer en forrygende 2. DM-runde. Efter en spændende kamp mod KFK afgjort i universe point kan de nu kalde sig ”de bedste ultimate-kvinder i Danmark”. Men det er kun med et mulehår ned til netop KFK, som de akkurat overgår på det indbyrdes opgør.

Det tredje københavnerhold fra Hucks stillede med en meget smal seksmandstrup. De har hidtil givet god modstand til Dragons og KFK, men i søndags måtte de indkassere to fempointsnederlag til netop disse to. Mon ikke de går ind til finalestævnet med fuldt mandskab. De har i hvert fald stadig store chancer i den spændende damerække.

Spændende takter andetsteds

Hele ti spillere stillede DTU’s damer med til søndagens DM-runde. En tilsvarende stor – og efterhånden også forventelig – fightervilje leverede de såmænd også. Det unge hold viser takter, der giver løfter om en stor fremtid fra deres side.

 

Hjemmedrengene fra Frederikssunds open-hold har lidt mange nederlag i 1. division, men man skal ikke tage fejl af deres kvaliteter. De hører bestemt til i toppen af dansk open-ultimate.

Samme cadeau må man give DTU’s open-hold, som i søndags med hele fire sejre i 2. division viste, at de absolut er i stand til drille  1. divisions holdene.