Primary links

U24 landstræner søges

DFSU har i samarbejde med potentielle spillere afdækket forhåndsinteresse fra U24-spillere og vurderer at der kvalitet, potentiale og vilje for at oprette et U24-landshold til VM 2018, som finder sted 7.-13. januar i Perth, Australien.

I 2015 havde Danmark for første gang nogensinde et U24-landshold til U24-VM. DFSU vil gerne fortsat udvikle og styrke ungdommen i dansk ultimate. I 2015 var det et openhold, der repræsenterede Danmark.

I 2018 vil det være et mixhold, der repræsenterer Danmark.

Vi søger derfor efter en landstræner til at føre et U24-mix-landshold til VM i januar 2018.

Ansøgningen skal indeholde et overordnet oplæg til, hvordan et samlet landsholdsforløb fra ansættelse til afslutningen på VM kan se ud. I oplægget skal indgå en tidsplan for træningssamlinger og idéer til, hvilke turneringer landsholdet skal deltage i. Det forventes at første træningssamling og udtagelse af bruttotrup finder sted før sommerferien 2017.

Landstrænere kan forvente, at DFSU afsætter midler til delvis finansiering af afholdte udgifter. De konkrete forhold omkring finansiering er dog endnu ikke fastlagt.

Motiveret ansøgning sendes til bestyrelsen [at] dfsu [dot] dk senest den 12. april 2017.

Den 29. - 30. april afholder DFSU en talentlejr for U24-spillere. Se mere her: https://www.facebook.com/events/262786164181521/. Vi forventer ikke, at du som træner kan deltage, men vi ser det som en gylden mulighed for at få lov til at træne alle U24-spillere og samtidig fortælle om VM og din rolle. Lejren kan også bruges som udtagelsesweekend, men dette er ikke det primære mål for den. Vi er åbne for en god dialog omkring denne weekend, så kontakt os endelig ved kommentarer, spørgsmål eller gode idéer.


Ved spørgsmål til turneringen, økonomi eller andet kontakt da sportsadministrator Lasse V. Andersen på lasse [at] dfsu [dot] dk.