Bestyrelsen

DFSUs bestyrelse består af repræsentanter fra klubberne. Bestyrelsen vælges på det årlige repræsentantskabsmøde og kan kontaktes på info@dfsu.dk.

Bestyrelsen består af følgende medlemmer:

Jonas Skovgaard

Formand

Klub: Aarhus Ultimate

E-mail: formand@dfsu.dk

Philip Bendixen Larsen

Næstformand

Klub: DTU

E-mail: Philip@dfsu.dk

Jeg stillede op til DFSUs bestyrelse for at bidrage til udbredelsen af vores fantastiske sport efter igennem længere tid at have været frivillig på klubplan. Ultimatemiljøet er noget helt specielt og jeg håber på at det arbejde vi laver i DFSU kan hjælpe med at mange flere får muligheden for at prøve kræfter med ultimate frisbee.

Mette Møller Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Klub: Copenhagen Hucks

E-mail: Mettemn@dfsu.dk

Jeg er medlem af bestyrelsen fordi jeg gerne vil have flere kvinder og flere klubber repræsenteret i DFSU. Jeg er medlem af både DM- og Breddeudvalget og jeg vil arbejde med at sætte et ekstra stort fokus på at rekruttere og fastholde ungdoms- og damespillere i hele landet.

Mathias Munk

Kasserer og bestyrelsesmedlem

Klub: Aarhus Universitets Ultimate

E-mail: kasserer@dfsu.dk

Jeg valgte at blive DFSU’s kasserer for at få et bedre indblik i dansk ultimate og hvordan DFSU fungerer.
Kasserer-posten har vist sig perfekt til dette, selvom der følger et stort ansvar med, som jeg er klar til at påtage mig.

Kørselsgodtgørelse:
Har du deltaget i et arrangement, hvor DFSU refunderer din kørsel, skal du hente, udfylde og sende følgende formular til kassereren.
TRYK HER FOR HENTE FORMULAR

Kasper Roholt Mortensen

Bestyrelsesmedlem

Klub: Odense Discflyers

E-mail: Kasper@dfsu.dk


Rasmus Fink

Bestyrelsesmedlem

Klub: AUC Mojn, Aabenraa Aabenraa

E-mail: rasmus@dfsu.dk

Jeg har engageret mig i bestyrelsen, da jeg vil sikre ungdommen en stemme samt sikre fremgang for sporten gennem forøgelse af medlemstal og hævelse af dansk ultimates niveau.


Har du lyst til at prøve kræfter med en position i bestyrelsen, hvor du  kan være med til at bestemme kursen for DFSU?

Ved repræsentantskabsmødet vælges alle bestyrelsesmedlemmer, så husk at møde op eller giv din repræsentant eller bestyrelsen besked, hvis du ønsker at opstille til valg in abtensia.
Bestyrelsesmøderne er åbne, så du kan sagtens komme med som observator/debattør forinden for at prøve, om det er noget for dig.

Send en mail til info@dfsu.dk, hvis du er interesseret og vil høre mere.