Sommer-Ultimate for børn og unge

Af Pr-udvalget

Denne sommer har flere børn haft glæden af, at prøve kræfter med Ultimate frisbee! Der er nemlig flere af de danske Ultimate klubber, som har afholdt frisbee sommercamps, hvor børn har haft mulighed for, at stifte bekendtskab med sporten. Gennem leg og træning, er der opstået nye venskaber og ikke mindst nye ultimatetalenter.

I København, har KFK (Københavns Frisbee Klub) i samarbejde med DGI afholdt Ultimate sommercamp, hvor trænerne Laura og Birk fra KFK, havde glæden af at træne 14 engagerede børn.

Campen var både for nybegyndere og øvede. Vi lærte basale frisbee teknikker gennem en masse sjove spil og lege. Ugen bød på bl.a. Frisbee-ludo, discgolf, DDC, ultimatekamp og teambuilding lege, hvilket forhåbentlig giver et indblik i, hvad ultimate egentlig er. Det var fedt at se en blanding af Rooters-spillere, nybegyndere og endda en FUK spiller. Alle tog godt imod hinanden og så ud til at have en fremragende uge. Jeg er en stolt og glad træner – Og hvor er jeg heldig at have fået en flot buket blomster

Laura Lazar
På billedet ses træneren Laura Lazar

I Frederiksund har FUK (Frederiksund Ultimate Klub) i samarbejde med “Frederiksummer” afholdt flere dage med frisbee camp, hvor børn i selskab med Bastian, Lucas og Julius som trænere, har kastet med frisbees.

Campen bestod af 4 dage med 4 timer om dagen fyldt med forskellige frisbee lege og spil. Der blev spillet ting som DDC, discgolf,  naturligvis ultimate og meget andet.Der var hver dag mellem 8-10 glade og energifyldte børn som tog i mod udfordringerne med oprejst pande, uanset om det var regn, vind eller bare svære øvelser. Det var alt i alt en god og lærerig uge for alle parter

FUK instruktør

Vi er sikker på at børnene har fået flere gode og nye oplevelser med Ultimate frisbee, som de begejstret kan fortælle om, når de kommer tilbage til skolen. Fra Dansk Frisbee Sport Union, skal der lyde en stor tak til klubberne og alle de frivillige, for jeres fantastiske indsats, som gør det muligt at tilbyde ultimate til børn og unge i sommerferien. Det er et fantastiske initiativer, som spiller godt ind i DFSU’s fokus på breddesporten og udbredelsen af frisbeesporten.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0