Tak for den kæmpe frivillige indsats

Hollywood har måske gjort nogen bekendt med begrebet “soccer moms” – den type af mødre som kører land og rige rundt med deres poder for at se dem både træne og spille kampe samt naturligvis stå for snacks til holdet og vaske spilletøjet, når solen går ned.

Den slags er muligvis mindre udbredt herhjemme blandt ultimatespillere, ikke desto mindre har vi alle haft en. 

Anette Rørvang er i den grad en “ultimate mom” – ikke kun for sine børn, nej for hele Ultimate Danmark! Gennem en årrække har Anette til perfektion varetaget DFSUs discshop fra gården lidt uden for Tørring; opbevaret lageret med ofte flere end 1000 discs, taget imod bestillinger online, pakket og sendt discs samt opkrævet betaling. Der skal ikke herske nogen tvivl om den kæmpe frivillige indsats som Anette har ydet i at løfte denne opgave gennem årene. Anettes frivillige indsats har udgjort grundlaget for en stor del af DFSUs årlige omsætning, og forbundet vil gerne udtrykke sin umådelig store taknemmelighed!

Efter flere års frivillige indsats takker Anette nu af; 

Herfra skal lyde en stor tak, for det rigtig gode samarbejde med alle jer som jeg har haft kontakt med, imens jeg har været frivillig i DFSU. I har alle været utrolig hjælpsomme og positive, og det har været sjovt og spændende at følge udviklingen fra det gamle system, til den nye moderne webshop med onlinebetaling.

Jeg ønsker jer alt godt fremover.

Hvis der nogensinde skulle indstiftes en hædersbevisning til en frisbee mom (m/k) ville det helt klart blive med Anette som forbillede. Så til alle jer forældre der rydder op efter DM i Frederikssund, rejser med KFK Rooters til turneringer i Sverige eller stiller som frivillig arbejdskraft til de seneste EM-turneringer på dansk grund og mange flere.; vi ved I er derude, keep it up og tusind tak for jeres indsats.

Og til Anette – af hjertet tak!

PS. Ja det er den Anette Rørvang, mor til Rikke og Helle, kendt fra både Tørring, Aarhus og landshold. Så husk at give hende en kæmpe high five på sidelinjen.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0