Velkommen til de nye Beach Dame og Beach Dame Masters landstrænerteams til WBUC 2022!

Der er nok mange ultimatespillere som savner de store turneringer og kampe efter en lang periode med aflyste events og rejserestriktioner, men nu kan Danmarks Elite damespillere og dame masterspillere begynde at glæde sig og se frem til WBUC 2022 som afholdes i USA til næste forår. Der er nemlig ansat to kompetente trænerteams til henholdsvis Beach Dame og Beach Dame Masters landshold til WBUC 2022.

Beach Dameholdet ledes af ikke-spillende træner Ellen Jakobsen, som tidligere har været træner for det danske damelandshold der skulle have været til VM 2020, samt det Tyske U24 damelandshold 2019. Med i teamet er også holdleder Jakob Brun der har erfaring med rollen fra herrelandsholdet 2020. Udtagelsen for holdet afholdes søndag d. 22. august og er baseret på invitation. Kontakt Ellen for eventuelle spørgsmål herom.

Masters damerne er i erfarne hænder med et trænerteam bestående af hele tre spillende trænere nemlig Louise Dyring Mbae, Lisbeth Møller,Elin Næs Beck samt ikke spillende træner Gitte Jørgensen og holdleder Mille Dragsted. Trænerteamet forventer at afholde to udtagelser, én dag i september og én i oktober hvorefter holdet udtages. Masters damerne har tidligere gjort det rigtig godt på sand og det bliver spændende at følge deres udvikling denne sæson også.

Stort tillykke med opgaven til begge trænerteams og held og lykke med sæsonen frem mod WBUC 2022.


Bemærk, der er endnu ikke modtaget nogen ansøgninger fra trænerteams i herre eller master herre rækkerne, skulle der være nogen som brænder for opgaven derude så send jeres ansøgning til elite@dfsu.dk senest d. 27 August 2021.