Velkommen til to nye træner teams: Herre landsholdet til EUIC og Herre Master Beach landsholdet til WBUC 2022

Det er endnu en gang lykkedes at finde erfarne trænere til at lede to Danske landshold til henholdsvis Europæiske Indendørs Mesterskaber EUIC og Verdensmesterskaberne i Ultimate på strand WBUC.

Der var flere gode ansøgninger om buddet som trænere for indendørs herre landsholdet til EUIC en uvant, men glædelig situation for Elite udvalget. Det var en svær beslutning at vælge mellem flere kvalificerede træner teams, men med støtte fra DFSU’s bestyrelse blev teamet bestående af Martin Trangbæk som ikke-spillende træner og Andreas Eiskjær som spillende træner/kaptajn valgt til at lede holdet til EUIC. Træner duoen har lagt op til at afholde en åben udtagelse i oktober med forhåndstilmelding, så hold øje med mere information herom. Held og lykke til træner teamet og det kommende landshold, det bliver spændende at følge med i EM på hjemmebane!


Til at lede Herre Master Beach landsholdet er Christian Mehlbye Buch Greisen udvalgt som træner. Christian arbejder på at finde et team på en til to trænere mere der kan dele rollen som ikke-spillende træner mellem sig i en ordning der sørger for at der til hver eneste kamp er én træner som holder det kølige overblik fra sidelinjen. Christian har samlet erfaring gennem en lang Ultimate karriere og har tidligere erfaringer som landstræner senest med masters holdet der spillede EM på strand i 2019. Udtagelsen til holdet foregår d. 25. september og 16. oktober på Ishøj strand og tilmeldingen kan findes her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUIdpbC5Nw6NE9xC4eXVoJLdGfVpXKYEF1J3AgxGv6dRbR0g/viewform

Held og lykke til alle herre masters og grand(?!) masters, der bliver drømt stort på master holdets vegne!