Sports Administrator søges

Som følge af at vores nuværende sports administrator har opsagt sin stilling, søger DFSU nu en ny til at varetage stillingen.

I DFSU søger vi en ny timelønnet deltidsmedarbejder til sekretariatet i rollen som sports administrator/udviklingskonsulent. Jobbet er op til 7-timer om ugen med en meget fleksibel arbejdstid og arbejdsgiveren er DFSU’s hovedbestyrelse.

Som sports administrator kommer man med i maskinrummet hos DFSU, og da sports administratoren deltager ved alle bestyrelsesmøder og får vedkommende således rig mulighed for at sætte sit eget aftryk på udviklingen af frisbee Danmark.

Man vil varetager opgaver for både DFSU-Ultimate og DFSU Disc Golf, og jobbet består i blandt andet:

– Kommunikation med klubberne

– Indsamling af medlemsdata

– Udarbejdelse af referater fra bestyrelsesmøder

– Opdatering på Sociale medier og hjemmeside

– Planlægning af repræsentantskabsmødet

– Udvikling af frisbee sporten i Danmark

– Andre praktiske opgaver

Der er ingen specifikke krav til ansøgere, men det er en fordel at man har indsigt i ultimate- og discgolf miljøet, er selvstændig og har en god sans for orden i sit arbejde.

Vi forventer naturligvis, at der vil være en oplæringsperiode, hvor bestyrelsen og den nuværende sports administrator i høj grad vil agere støtte.

Ansøgninger sendes på mail til formand-hovedbestyrelsen@dfsu.dk senest den 15. oktober med relevant CV og en kort motiveret ansøgning. Spørgsmål til stillingen eller andet kan også sendes hertil.

Samtaler finder sted i uge 44. 

Dennis Thygesen
formand-hovedbestyrelsen@dfsu.dk

Stillingsopslag 2024